Ознаке

петак, 27. март 2015.

Sanjati izmet, govna, fekalije


 • Snovi o fekalijama tumače se različito, u zavisnosti od konteksta, a većinom se tiču novca i finansija.
 • Sanjati ljudski izmet - veoma dobar znak, najavljuje veliki novčani dobitak, bilo da ste novac očekivali, bilo da stigne iznenada. Vratiće vam se pozajmice, povećaće se plata, dobićete na lutriji ili ćete naslediti ili na neverovatne i neočekivane načine dobiti veliku svotu novca.
 • Sanjati da vršite nuždu - san označava želju da zaradite novac i steknete finansijsku nezavisnost.
 • Životinjsko govno - novčani dobitak, za poljoprivrednike san obećava dobar urod, pogodno vreme i rodnu godinu, te dobru prodaju i visoku cenu poljoprivrednih proizvoda.
  Šta znači sanjati izmet?
 • Velika hrpa govana - pravo vreme za ulaganje novca, sve što uložite višestruko će vam se isplatiti. Takođe novac možete ostaviti na štednju uz velike kamate.
 • Čistite govna iz toaleta - nemojte pozajmljivati poznanicima svoj novac, a ako imate novac u banci, ne bi bilo loše da ga uzmete ili premestite u drugu banku.
 • Neko vrši nuždu po vama ili vas maže govnima - neko će vas namerno osramotiti i prirediti vam velike neugodnosti. To ne mora biti osoba koju ste sanjali.
 • Isprskati se govnima - neko ima zle namere, pokušaće da naruši vaš dobar glas ili da nanese štetu vašoj reputaciji.
 • Ako ste se umazali govnima i pokušavate se obrisati - sledi neka nevolja u koju ćete upasti slučajno ili zbog neke tajne koju ste poverili a nije sačuvana.
  Šta znači sanjati govno?
 • Naći govno kod kolege ili prijatelja - neko će vam poveriti tajnu koju ne želite da znate niti želite čuvati takvu tajnu. Zbog ovoga mogu uslediti velike neugodnosti. Ne mora se raditi o osobi koju ste sanjali.
 • Ugaziti u govno - slučajno ćete saznati nečiju prljavu tajnu. Ako je u pitanju neko zlo, nemojte se ustručavati da zlikovca raskrinkate. U drugom slučaju dobro bi bilo da o svom otkriću ne govorite nikome, a naročito osobi čiju ste tajnu saznali,
  Šta znači sanjati govno?
 • Sanjati da jedete fekalije - neke materijalne stvari koje su vam mnogo značile sada za vas imaju sve manju vrednost. Nemojte se plašiti da promenite neke navike koje vam bez potrebe otežavaju život.
 • Gledati kako neko vrši nuždu - sledi vam neugodan razgovor, ali to je jedini način da se reše nesuglasice, ako rešenje uopšte postoji.
 • Mazati se svojim govnetom - povedite računa o zdravlju. Ako previše radite ili preterujete u borbi za novac, vreme je da uzmete odmor i posvetite se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.
 • Šta znači sanjati govno?
  Mazati se životinjskim govnima
  - ne obraćate dovoljno pažnje na svoje stvarne potrebe. Odmorite se i radite nešto u čemu uživate. Živite samo jednom, a novac sam po sebi ne može obezbediti srećan život.
 • Retko govno, proliv - okolina ne priznaje vaše zasluge, društvo vam ne ukazuje dovoljno poštovanja. Neko vas vara ili obmanjuje.
  Šta znači sanjati izmet?
 • Tvrda stolica, zatvor - govori o vašim konzervativnim stavovima. Takvim načinom razmišljanja odbijate ljude koji bi vam život mogli učiniti zanimljivijim.
 • Vršiti nuždu na nepredviđenom ili neprimerenom mestu - neko će odbiti da vam učini uslugu iako nema razloga za to. Nemojte to shvatiti lično, svaki pas ima svoj dan.
 • Šta znači sanjati govno?
  Valjati se u govnima
  - veselje, proslava.
 • Držati govno u ruci - zadovoljstvo, lepo iznenađenje, poklon kojem ćete se stvarno obradovati.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


15 коментара:

 1. puna wc šolja od mijuh govana prepuna šolja a mekša skoro da je proliv ali nije .iznenadila se koliko sam izbacila.a pokojna majka je sela u kola i otdvezla se negde.

  ОдговориИзбриши
 2. неко да протумачи, молим вас

  ОдговориИзбриши
 3. Cekam u redu za wc, konacno dodje moj red kad unutra utci jos 2 zenske osobe, pocinjem da vicem da je moj red i one se nevoljno sklone al ce me sacekati dok ja ne obavim. Pri tom wc sola je ogromna i visoka da se moram umazati.. pri tom svatam da nemam papir..ali mi jedna od njih donosi i ja se brisem.. povlacim vodu ne gledajucu u solju i odjednom vidim da nisu povlacili jer je solja puna ...ona voda se dize do gore i ja se odaljam. Nista se nije prelilo..valjda je ocisceno. (Iz gore navedenog sanovnika ima istine da ljudi oce da me uprljaju..i da sam zeljna svojih para)..

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман15. мај 2016. 01:05

  SANJAO sam kako dete se unereedilo a ja je presvlacim

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Анониман19. јул 2016. 20:58

   i ja isto. a nikako ga ne mogu izbrisati skroz

   Избриши
 5. Unuka pocela da kaki da nebi po tepihuja sam drzala ruke ...I tolko je kakila da su govna pocela sa strane da padaju dok cerka nije otisla po nosu..molim vas protumacite mi san

  ОдговориИзбриши
 6. Sanjala sam da kupim svinjska govna po kuci. Svuda po sobi se svinja uneredila i ja idem i kupim to redom.

  ОдговориИзбриши
 7. sanjala sam kako sam jela od svog psa govna htela sam da ocistim i mahinalno stavila u ista a onda ispljunula molim vas protumačiti sab

  ОдговориИзбриши
 8. Анониман25. март 2017. 08:32

  sanjala sam da sam ja isla u Wc i da je izment oblika kao lopta a iz njega izlazi neka zivotinja poput aligatora koju sam pokupila papirom i stavila u teglu. Nisam se umazala

  ОдговориИзбриши