Ознаке

понедељак, 16. март 2015.

Sanjati mačku


 • Mačka - mistična pomoćnica veštica i čarobnjaka, veza sa onostranim. Često se javlja u snovima i predstavlja vezu sa ženskim osobama iz okoline ali i vezu sa unutrašnjim bićem, sa svojim sopstvenim neistraženim unutrašnjim životom.
 • Siva mačka - simbol pesimizma, moralnog pada, unutrašnjeg umora, depresije i frustracija.
 • Žuta mačka - simbol laži, pakosti i prevare. Ženska osoba koja se predstavlja kao prijatelj ima skrivene zle namere.
 • Sanjati trudnu mačku - za neudatu devojku znači da će je dragi uskoro zaprositi.
 • Mrtva mačka - dobar znak, ženska osoba sa kojom niste u dobrim odnosima uskoro će biti daleko od vas. Takođe se može desiti da ta svađa za vas izgubi smisao te ćete se na taj način rešiti gnjavatorke.
 • Šta znači sanjati mačku?
  Bolesna mačka
  - gubitak vere ili samopouzdanja. Niste sigurni u svoje poslovne ideje i namere. Savet je da se malo distancirate od posla i sagledate stvari iz drugačije perspektive.
 • Sanjati ranjenu mačku - neko treba vašu brigu i pažnju. Neprijatelj ili neko koga ste ranije poštovali se pokajao i treba vašu pomoć.
 • Mačka umire na pragu kuće - neko će proširiti ružan glas o vama ili o vašoj porodici.
 • Zla, opasna mačka - slijedi borba za dobrobit i materijalnu sigurnost porodice; ako na javi ne volite mačke - borba će biti teška i iscrpljujuća. Ako volite mačke - težak rad koji vam može doneti veliko zadovoljstvo, materijalno blagostanje i uspeh u društvu.
  Šta znači sanjati mačku?
 • Oterati zlu mačku u snu - prestaće problemi koji su pretili da izazovu nemir u porodici.
 • Šarena mačka - loš san. Imate suparnicu koja je superiorna u svakom pogledu, pametna, lepa i uspešna. Nemojte gubiti samopouzdanje.
 • Mačka govori u snu - pokušajte se prisetiti reči, to bi mogli biti konkretni neuvijeni odgovori na prave realne prepreke koje vam stoje na putu.
  Šta znači sanjati mačku?
 • Divlja mačka - u snu divlje životinje najavljuju probleme i sukobe sa susedima. Nikako ne ulazite u sukobe jer bi vam sitne pakosti i ogovaranja mogli doneti probleme neočekivanih razmera.
 • Besna mačka - spremite se za sukob sa ženskom osobom, trebaće vam oštre kandže. Pobediće ona koja bude pametnija.
  Šta znači sanjati mačku?
 • Sanjati ogromnu mačku - velika ulaganja i naporan rad koji će doneti ogromne rezultate, novac i poštovanje. Samo napred, rezultati neće izostati.
 • Sanjati sijamsku mačku - osvetiće vam se neko kome ste se zamerili možda i prije više godina. San upozorava da pokušajte ispraviti grešku i izgladiti odnose jer biste mogli platiti preskupu cenu.
  Šta znači sanjati mačku?
 • Lepa, umiljata mačka - ako imate liderske sposobnosti, trebalo bi da preuzmete neki veći posao ili višu poziciju jer možete doprineti društvenom ali i vlastitom razvoju više nego što to sad činite.
 • Mačka vas grebe u snu - ako se oslobodite mačke, oslobodićete se i neprijatelja koji vam ne spremaju ništa dobro. Sreća je što neprijateljstvo i ne kriju pa znate koga se treba čuvati.
  Šta znači sanjati mačku?
 • Mokra mačka - novčani dobitak, finansijsko blagostanje.
 • Krvava mačka - čuvajte se u saobraćaju, vozite pažljivo i ne prelazite ulicu na opasnim nepreglednim mestima.
  Šta znači sanjati mačku?
 • Maziti mačku u snu - brzo i bezopasno će proći nevolje koje vam se sada čine većim nego što zapravo jesu.
 • Šugava mačka - razmislite dobro ako ste nekome učinili nekakvo zlo, došlo je vreme da se plate dugovi.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


16 коментара:

 1. Macka puna krpelja? ide za mnom

  ОдговориИзбриши
 2. U stvarnosti moja macka je umrla prije dva dana. Sanjala sam da mi je moja macka skocila na krevet, potpuno zdrava i vesela.Pocela se mazit sa mnom.

  ОдговориИзбриши
 3. pozz,sanjala sam mačku,dobru manju macu da je imam doma,molila bi vas ako mi to možete protumačit,nije bila agresivn, dobra maca,hvala

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман06. март 2016. 09:23

  puno šareni mačaka jure se u podrumu zgrade,,nemožemo ih isterati

  ОдговориИзбриши
 5. Sanjala sam mog macka koga je neko ubio a ja sam tuzna jako zbog njegove smrti i puno mi nedostaje . Taj san je vise kao nocna mora bio .Molim pomoc da ga rastumacim .

  ОдговориИзбриши
 6. sanjao sam da sam sutao macke i ubijao. cak sam i pucao na njih iz zracnice

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Sanjala sam da sam za neku zlu zenu morala da ubijem 3 macke, majku i njena dva deteta.Majka i jedno dete su bili crno-beli a drugo dete narandzasto.Ubila sam dve crno- bele macke tako sto sam im nozevima presekla grkljan i to je bilo lako uraditi sa majkom, ali dete koliko god da sam pokusaval

   Избриши
 7. Анониман28. мај 2016. 12:14

  Kontakt - Kontakt - Sanovnik.rs

  ОдговориИзбриши
 8. Анониман12. јун 2016. 07:27

  Ja sam sanjala da moj macak treba da umre..ja sam plakala za njim,mazila ga..ali on nije umro jer sam se tada probudila

  ОдговориИзбриши
 9. Анониман12. јул 2016. 07:11

  Sanjala sam da su u kuci usli mnogo male mace razlicite velicine. Bile su svugde jedna na jastuk na krevetu i svuda u hodniku. Pokusala sam da ih isteram napolje al su one bile svugde i uporno su isli prema meni.

  ОдговориИзбриши
 10. Sanjala sam prostoriju u kojoj trebam prenociti s najblizima i po krevetima i ispod kreveta mnogo macica malih i jednu macku. Nasla sam najmanje mace mrtvo i rekla macki da ga iznese napolje sto je i uradila. Dvoje macica su mi upali u wc-u u vodu i izvadila sam ih. Rasporedjivali smo ih po krevetima s nama da mogu svi stati, ali na kraju zbog toplote smo ih pustili napolje.

  ОдговориИзбриши
 11. sanjao sam svoju izgubljemu potpuno divlju sivo bjelu macku kako je imam u krilo i bjezim od nekog

  ОдговориИзбриши
 12. Sanjala sam svog pokojnog mačka,mrtvog-jako sam zaplakala,uzela ga na ruke i oživio je!!

  ОдговориИзбриши