Ознаке

четвртак, 12. фебруар 2015.

Sanjati papirni novac, pare, kovanice


 • Papirni novac - san se odnosi na finansijsku situaciju ali i važne promene u životu te nagoveštava velike životne odluke.
 • Pronaći papirni novac - materijalna situacija se pogoršava a poslovi kreću nizbrdo. Potražite pomoć prijatelja.
 • Sanjati da držite novac u rukama - sprema se dobra poslovna ponuda. Moguće učešće u zanimljivom i isplativom projektu. Ako u snu brojite novac - poslovni neuspeh.
 • Trošiti novac u snu, plaćati račune ili dugove - neko od kolega želi prisvojiti vaše ideje ili se nepošteno okoristiti vašim znanjem. Pažljivije osmotrite ljude u vašoj okolini i što manje pričajte o svojim planovima.
  Šta znači sanjati novac?
 • Sanjati da posedujete ogromnu svotu novca, doslovno se kupate u novcu ili ste postali jako bogat čovek - na javi možete očekivati materijalne gubitke.
 • Brojati novac u snu - posao i karijera ne obećavaju ništa dobro. Ako je moguće, nemojte još neko vreme  započinjati velike poslovne poduhvate.
 • Sanjati lažni, krivotvoren novac - san obećava dug život. Takođe znači i da nepotrebno trošite snagu na nevažne stvari. Odredite prioritete.
 • Ako muškarac sanja da je dobio platu - znači da je žena nepoštena, ne igra fer ili da nešto krije.
 • Sanjati da isplaćujete platu podređenima - uslediće razdvajanje, otputovaće neko od rođaka ili prijatelja.
  Šta znači sanjati novac?
 • Dobiti novac na poklon ili primiti platu - veoma dobar san. Nagoveštava rođenje deteta ili uspešno okončanje parnice. Bićete pošteno nagrađeni za rad ili uslugu koju ste nekome učinili.
 • Sanjati da plaćate dugove - izvući ćete se iz materijalnih nevolja a stvari će krenuti nabolje u svim segmentima.
  Šta znači sanjati novac?
 • Uzeti novac s poda - san nagoveštava veliku sreća u poslovima u kojima učestvujete zajedno sa mužem. Radosna vest.
 • Sanjati račune - očekujte daleko putovanje, kod rođaka, poslovno ili turistički, kofere možete početi pakovati.
 • Sanajti kovanice - ako sanjate zlatne kovanice, a ne obične - materijalna situacija će se popraviti. Planovi će se ostvariti bez problema a mogući su i neočekivani prihodi.
  Šta znači sanjati novac?
 • Sanjati da skupljate novčiće jedan po jedan - predstoji vam period uzbuđenja i nevolja koje će se na kraju preokrenuti u vašu korist.
 • Ako na javi imate novca ili upravljate novcem - san vas upozorava da ne zaboravite da novac ne donosi sreću i da pažnju obratite na ljude i njihove potrebe.
  Šta znači sanjati novac?
 • Sanjati stare novčiće - očekujte neverovatan poklon koji bi vam mogao promeniti život, recimo neka amajlija ili knjiga u kojoj ćete naći sve odgovore i spoznati veliku istinu.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


11 коментара:

 1. Sanjala sam coveka koji nam je bio blizak da otvara kofer pun sitnih kovanica uredno poredjanih.Mi sa njim vise nemamo kontakt.A isto tako mladjeg sina sam cekala da dodje i onda mi odjednom kazu da je on u crkvi.Mi smo muslimani pa sam se naeavno uzbudila!!Onda ja nalazim njega u crkvi koja je puna ljudi i osvetljena i ja pokrivena sa plavom maramom kazem njemu ,,nije strasno sto si u crkvi to je bozja kuca i ja cesto u njima ulazim''.Onda mi izadjemo i ja sam opet sa onim covekom i ja redjam u onom koferu sa parama umesto sitnih para sargarepe ali nekako sasusene i ne mogu da ih podredim!!!!

  ОдговориИзбриши
 2. Sanjala sam da kupim sa zemlje papirne novčanice od po 1000 dinara, mislim da su čak bili i evri u pitanju i bila sam srećna baš. :) Inače, opterećena sam dosta finansijskom situacijom na javi. :(

  ОдговориИзбриши
 3. U mom kraju je poznata ona da ko ima kovanicu od 1 euro na kojoj se nalazi ona sova, da ce imati para sve dok bude drzao tu kovanicu u novcaniku. I ja sanjama da se na nekim (ne mogu da se sjetim ko je bio) otimam oko te kovanice. Ispred nas bas baas dosta novca, sve po 1€ i ja mu govorim da uzmee sav taj novac, samo ne taj euro sa sovom.. Svasta, i bas me interesuje znacenje..

  ОдговориИзбриши
 4. Sanjao sam da sam u kladionici i da skupljam novac u metalu ali puno novca je bilo ali sve u metalu i to ogromne kao p0 10 i 20 ali to su ogromne pare realno kao neka welika tepsija :)

  ОдговориИзбриши
 5. Sanjao sam da sam u kladionici i da skupljam novac u metalu ali puno novca je bilo ali sve u metalu i to ogromne kao p0 10 i 20 ali to su ogromne pare realno kao neka welika tepsija :)

  ОдговориИзбриши
 6. Sanjala sam da skupljam novcice sve po 5 franaka sa zemlje.

  ОдговориИзбриши
 7. Sanjala sam komsinicu koja mi donosi novac a on u stvari deo duga koji mi duguje zena (skolska prijateljica,kojoj sam novac pozajmila ).Znaci vraca mi se deo pozajmice(oko 80 eura) i to u sitnim papirnim novcanicama i jos izguzvanim kao da ih je neko od nekog skrivao . Molim znacenje ovog sna !!!

  ОдговориИзбриши
 8. Sanjao sam da sam sa nekim nepoznatim covekom poceo da kopam zlato u mom dvoristu on je otisao i izgubio volju posle toga ja sam nasao kesu punu starih kovanica koje sam prvi put video sta bi san mogao da predstavlja ?

  ОдговориИзбриши
 9. Sanjala sam da se svaki papir koji pipnem pretvara u novcanicu od 5000 din...sta li je to da mi je znati

  ОдговориИзбриши
 10. sanjala sam da sam dobila veliku sumu papirnih novčanica od pokojnice

  ОдговориИзбриши
 11. Sanjao sam da drzim u rukama veliku svotu novca sve po sto eura.

  ОдговориИзбриши