Ознаке

понедељак, 21. новембар 2016.

Šta znači sanjati krađu torbe, novčanika, dokumenata


  • Torba u snu označava teret nakupljen za vreme čitavog života, celokupnog iskustva, znanja i umeća. Za tumačenje su važni kontekst sna, emocionalna obojenost, preokreti i završetak sna.
  • Torba sa dokumentima - ako ste sanjali da su u ukradenoj torbi bili dokumenti a istovremeno su se u stvarnosti izgubili neki dokumenti ili hartije od vrednosti, uskoro će biti pronađeni.
  • Ukradena torba s novcem - očekujte finansijski dobitak u vidu povećanja plate, dodatnog zaposlenja, zaključivanju pogodnog ugovora.
  • Sanjati da su vam iz torbe ukrali novčanik - moguć je novčani gubitak ili loše uložen novac. Sanovnik vam savetujete da neko vreme izbegavate posuđivati ljudima novac i ne potpisujte sumnjive ugovore koji obećavaju brzu zaradu. Suzdržite se od velikih kupovina i nepotrebnih ulaganja.
  • Sanjati da su vam ukrali torbu - pored dosadašnjih tumačenja moguće je i da ste previše popustljivi te da biste mogli nastradati zbog svoje dobrote. Obratite pažnju na to kako vas tretiraju poznanici i postavite standarde.
Šta znači sanjati krađu torbe?

  • Ako ste na kraju sna dobili svoju torbu, oteli je ili našli - očekujte dug period materijalne sigurnosti, blagostanja i napretka.
  • Sanjati da ste izgubili torbu - takav san predviđa nepovoljne promene od životne važnosti ali samo u materijalnom smislu. U ostalim segmentima života lako može doći do rasterećenosti i unutrašnjeg mira. Isto značenje ima i san u kojem se krijete od zajmodavaca ili bankarskih činovnika.
  • Ako ste izgubili torbu a uopšte se ne osećate loše, nije vam žao već na određen način i ugodno - srećno ste izbegli finansijski neuspeh kojem ste se bili opasno približili. Više nema opasnosti od bankrota i možete ponovo da se posvetite svom poslu.
  • Sanjati da ste izgubili torbu - san bi u drukčijem kontekstu mogao označavati i da ste umorni od posla do te mere da u pitanje dovodite svoje zdravlje. Ako je tako, vreme nje da sebe nagradite sa nekoliko dana tišine i odmora. Razmislite da odete u prirodu, Šetnja i čist vazduh će vam goditi.
Šta znači sanjati krađu novčanika?

  • Izgubiti torbu s novcem u snu - savet je da budete pažljivi i da ne ostavljate važne dokumente, hartije od vrednosti i uopšte vredne predmete koji bi mogli da privuku neželjene poglede.
  • San u kojem se dogodilo da ste izgubili torbu s dokumentima nagoveštava potpunu zbrku u dokumentaciji kojom se bavite. Moguće je i da nije u pitanju vaša greška već da ste nemarnošću drugih dovedeni u neugodnu situaciju. Ako su u pitanju ugovori ili usmeni pregovori oko papira od vrednosti, verovatno ste u nekom od njih napravili određene propuste. Uz malo truda kvar se može popraviti a da ne izazove nikakve posledice.
Šta znači sanjati žensku torbu?

  • Izgubiti i naći torbu u snu - uspešan završetak obimnih poslova kojih ste se rado prihvatili i ostvarili u najboljem smislu. Materijalni ali ni društveni uspeh neće izostati.
  • Sanjati da ste zaboravili torbu - banalne teškoće koje vam mogu oduzeti dosta truda i energije. Svesni ste da radite uzaludan posao ali se ne možete usaglasiti sa okolinom. Ponekad se treba čvršće zauzeti za svoje stavove. Dozvolite da vas nadjačaju isključivo valjanim argumentima. Neko vreme se uzdržite od velikih kupovina, skupe tehnike ili automobila. Još nije došlo pravo vreme za potpuno bezbrižno trošenje.
Šta znači sanjati torbu?

  • Ako ste u snu slučajno istresli sadržaj torbe - san se može protumačiti u smislo nerazumnog trošenja novca. Sve dok sami zarađujete dovoljno i nikom ništa ne dugujete, materijalno, moralno ili duhovno, u redu je da trošite onako kako vam trenutak nalaže. Uživajte, još nije vreme za štednju.
  • Sanjati da kupujete torbu - nova torba u snu znači promene i osveženje na javi. Moguće je da ste se upisali na neki kurs ili na neki drugi način razvijate svoje kreativne sposobnosti. Ako već niste, upravo to je ono što već ovog trenutka trebate učiniti. Sigurno postoji nešto što ste oduvek želeli naučiti a uvek vam je nadostajalo vremena. Sad je pravo vreme.
Šta znači sanjati torbu?

  • Kupovati torbu u snu - u različitim kontekstima san može govoriti o vašoj visprenosti i sposobnosti da iz svake situacije izvučete ono najbolje. Ta osobina nepogrešivo dovodi do ostvarivanja maštarija i ciljeva.
  • Ako ste u snu kupili torbu - realizacija svih projekata uskoro će vam omogućiti život bez materijalnih briga. Čak će doći do razrešenja nekih poslova od kojih ste već bili digli ruke.
  • Kupovina torbe u snu može se odnositi na uspešno položene ispite, razrešene zadatke i poslovno unapređenje. Ako ste zadovoljni izgledom torbe - stvari na privatnom planu razvijaće se bolje nego što biste mogli poverovati.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova

Нема коментара:

Постави коментар