Ознаке

недеља, 1. јул 2018.

Sanjati saobraćajnu nesreću, saobraćajku, udes


  • Saobraćajne nesreće često sanjaju ljudi koji se nalaze u složenim međuljudskim odnosima i oko sebe osećaju negativne emocije i zle namere, pogotovo od porodice i prijatelja.
  • Svakako je neprijatno sanjati saobraćajnu nesreću. Neki neprijatni snovi mogu najaviti i radosne vesti, ali ovaj, nažalost, najčešće najavljuje određene neugodnosti. Pre svega treba obratiti pažnju na odluke koje trenutno donosite. Ako ima stvari o kojima ne morate doneti odluku baš istog trenutka, najbolje bi bilo odložiti donošenje odluke. Preuranjene odluke mogle bi imati posledice koje sada još ne možete sagledati. Pokušajte zapamtiti što više detalja sna kako bi i tumačenje bilo preciznije.
    Šta znači sanjati saobraćajku?
  • Dim iznad vozila u saobraćajnoj nesreći govori o neugodnostima na poslu zbog loše saradnje i netrpeljivosti među kolegama. Tračevi i podmetanja sigurno vam dodatno otežavaju rad. Pokušajte se privremeno distancirati, a kolege sa kojima ste od ranije u lošim odnosima što je više moguće izbegavajte.
  • Devojka sanja saobraćajku - obratite pažnju na mladića kojeg ste skoro upoznali ili kojeg ćete uskoro upoznati. Nemojte mu olako pokloniti poverenje, to je verovatno vuk u ovčijoj koži. Ostavite mu vremena da se sam razotkrije.
  • Obratite pažnju na vozila koja učestvuju u nesreći. Ako su razbijeni autobus ili automobili, nemojte kretati na put ako baš ne morate, ili odgodite putovanje ako je moguće. Ako su razbijeni kamioni, izbegavajte teške poslove. Kad sanjate da policija ili hitna pomoć dolaze na mesto nesreće, san poručuje da će se uskoro razrešiti neki vaši problemi. Ako su policijska ili kola hitne pomoći nastradala u nesreći - neće vam pomoći neko od koga ste očekivali pomoć.
    Šta znači sanjati saobraćajnu nesreću?
  • Sanjati da ste učesnik u saobraćajnoj nesreći - ovaj san najčešće se javlja ako se nalazite u nekoj teškoj situaciji ili ako ste žrtva prevare, obmane ili ste na meti zlih namera. Potrebno je da budete malo oprezniji sa ljudima, makar sa onima koje kratko poznajete. Među njima ima onih koji su spremni na svakakva dela da bi se materijalno okoristili.
  • Uzrok ovakvih snova može biti i nesigurnost i strah vezan za polne organe i seksualni život, kao i neostvarenost na tom polju. Ako se san neprekidno nastavlja i često ponavlja može govoriti o podsvesnom strahu od smrti.
    Šta znači sanjati saobraćajku?
  • Sanjati stradanje bliske osobe u saobraćajki govori da možda imate problema sa samopouzdanjem i mišljenjem o sebi, bilo da je u pitanju egoizam ili nedostatak samoljublja.
  • Sanjati da ste krivac za saobraćajnu nesreću - san može govoriti o tome da ste silom prilika vezani za nekoga a na svoju štetu, bilo da su u pitanju ljubavni ili poslovni odnosi.
  • Spasili ste se iz saobraćajke u kojoj nije bilo povređenih - možete računati na to da će stvari koje vas trenutno zaokupljaju biti razrešene na najpovoljniji mogući način za vas.
    Šta znači sanjati udes?
  • Sanjati da ste vi usmrtili bližnje u saobraćajnoj nesreći - moguće je da u vama postoji ljubomora ili prema nekome ispoljavate zavist ili pakost. Ako je ovo istina, priznajte sami sebi i radite na svojoj ličnosti. To je put do samoostvarivanja.
  • Ako prepoznajete vozača od kojeg stradate u saobraćajnoj nesreći, najverovatnije neko iz okoline negativno utiče na vas i kvari vam raspoloženje. Nevažno je da li to radi svesno ili nesvesno, dobro bi bilo da se malo ređe družite sa takvim osobama. Najverovatnije je to upravo osoba koju ste sanjali.
    Šta znači sanjati saobraćajku?
  • Snovi o saobraćajnoj nesreći koji se ponavljaju više puta u toku noći i duži vremenski period mogu govoriti o nedostatku volje za životom pa i o tome da razmišljate o suicidu.
  • Masovna saobraćajka sa desetinama vozila i mnoštvom povređenih može značiti da se u vama nakuplja bes koji će eskalirati kao porodični sukob velikih razmera koji bi mogao dovesti u pitanje i opstanak porodice.
  • Saobraćajna nesreća u kojoj ima dosta povređenih svakako najavljuje neku vrstu konflikta, neprilika i neprijatnih situacija koje možete ublažiti smirenošću i sabranošću.
Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova

Нема коментара:

Постави коментар