Ознаке

недеља, 1. јул 2018.

Sanjati da bežiš, bežati u snu


  • Sanjali ste da bežite od opasnosti - najčešće tumačenje je da ćete naići na određene prepreke, neprijatnosti ili poteškoće. Ako ste uspeli izbeći opasnost ili se na neki drugi način zaustaviti ili prestati bežati, sve su prilike da će se i nevolje na javi završiti brzo i sa pozitivnim ishodom.
  • Postoji još nekoliko sličnih tumačenja, a jedno od njih je da se sanjač tokom sna suočava sa poteškoćama  u komunikaciji i odnosima koje na javi održava sa rođacima, kolegama ili drugim ljudima s kojima je na neki način primoran da provodi više vremena nego što želi.
    Šta znači sanjati da bežiš?
  • Bežati od psa - sanovnik tumači ovakav san mogućnošću da neko iz vaše okoline želi da vam na neki način napakosti. Moguće je da je ljubomoran neko od koga to nikad ne biste očekivali. Razmislite o tome kome poklanjate poverenje, ali isto nemojte strogo suditi ljudima. Na kraju krajeva, vi birate s kim ćete provoditi svoje vreme a s kim ne. Zar ne?
  • Ako ste sanjali da bežite od konja - sledi romantični susret. Neko koga ste nedavno upoznali pozvaće vas na predstavu ili restoran. Izađite bez straha i predrasuda. San govori da možda osećate podsvesni strah da ćete biti prevareni, Ipak trebate dati priliku životu da vas iznenadi. Ako ne probate ne možete znati da li to poznanstvo vredi razvijati. Samo hrabro.
  • Bežati od policije - osećate preteran strah od autoriteta. Moguće je da vam na poslu stvara pritisak neko ko je na višoj funkciji ili važnom položaju. Ne dozvolite da stres nakupljen na poslu utiče na vaš lični i porodični život.
  • Bežati od zmije - sanovnik tumači ovaj san kao nagoveštaj problema sa zdravljem. Ako vas nešto muči uozbiljite se i posetite lekara. Posvetite više pažnje svom zdravlju jer bi moglo doći do bespotrebnih komplikacija.
  • Sanjati da bežiš od muža - san govori o vašem nesvesnom ili čak svesnom strahu od supruga. Često je san izazvan razmišljanjem o neverstvu supruga kao i nepošteno raspolaganje porodičnim budžetom. Preispitajte svoje životne ciljeve i očekivanja koja imate od života.
  • Bežati od potere - ostalo je još malo vremena za rešavanje složenih problema koje već duže vreme ignorišete.
  • Bežati od nepoznatog čoveka - biće vam potrebna pomoć pri rešavanju važnih životnih pitanja, Potrebna vam je nepristrasna osoba jer bez pomoći sa strane nećete biti u mogućnosti razrešiti postojeće probleme.
    Šta znači sanjati da bežiš?
  • Bežati od konja - nekoće vas uskoro pozvati na sastanak, večeru ili izlazak. ne dozvolite da vas strah od prethodnih neuspeha sputa, da ne biste propustili romansu. Dajte tom druženju priliku da preraste u nešto više, a ako se to i ne desi, opet ćete imati simpatičnu uspomenu.
  • Bežati od ubice - trebaće vam sva energija kako biste sačuvali plodove svog marljivog rada. Ako ste bogatstvo stekli poštenim radom, ne dozvolite da vam neko oduzme nešto što je vaše. Ubica je neko koga poznajete - otkrićete nečiju mračnu tajnu. Najbolje je da o tome ne pričate previše.
  • Bežati od bika ili krave - uhvatili ste se u koštac sa nečim ili nekim kome niste dorasli. Ako verujete da radite ispravnu stvar, zatražite pomoć prijatelja i istomišljenika.
    Šta znači bežati u snu?
  • Bežati od manijaka - dolazi do važnih promena u vašem životu. Moguće je da ćete promeniti posao, mesto stanovanja ili čak i partnera.
  • Bežati od vukova - svakodnevni stres i umor doveli su vas na izmak snaga. Dozvolite sebi da se odmorite, jer ćete sa obnovljenom snagom dobiti i novi elan, a vreme će tako biti nadoknađeno. Drugo tumačenje je da gajite neopravdane strahove, prvenstveno strah od neuspeha.
  • Ako sanjate da bežite od momka ili devojke, san govori o nespremnosti da stupite u ozbiljniju vezu ili o strahu od zbližavanja. Preispitajte svoja osećanja i iskreno razgovarajte. Samo tako možete biti sigurni da među vama postoji privlačnost ili je zapravo iščezla.
    Šta znači bežati u snu?
  • Bežati niz stepenice govori o izbegavanju obaveza, bilo da je razlog lenjost ili nezainteresovanost za rad na sebi i lično i profesionalno usavršavanje. Budite iskreni sami prema sebi.
  • Sakrivati se ili bežati od bandita - neko od kolega vas ne volin i namerno opstruiše vaš rad. Ako pobegnete od bandita - uspešno će se razrešiti neka neugodna situacija u kojoj se trenutno nalazite.
    Šta znači sanjati da bežiš?
  • Bežati sa svadbe - san govori o pogoršanju odnosa među partnerima. Vreme je za iskren razgovor i pretresanje stvari koje već neko vreme držite pod tepihom. Što pre stvari isterate na čistac to će vam biti lakše da utvrdite kakvi su zapravo vaši ljubavni odnosi. Nemojte biti grubi, ponekad banalne stvari mogun loše uticati da se pokvari dobra veza, samo zato što partneri ne razgovaraju dovoljno.
  • Bežati od mrtvaca, pokojnika, duha ili zombija - strahujete za neke članove porodice ili brinete o porodičnim odnosima. Malo se opustite i razmislite racionalno. Ako stvari radite ili sagledavate u grču, manje su šanse da nađete pravo rešenje.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova

Нема коментара:

Постави коментар