Ознаке

субота, 15. април 2017.

Sanjati da padaš, padati u snu


 • Snovi o padanju dele se u dvije grupe: snovi u kojima jasno vidite da padate i na one u kojima samo osećate da padate. Većina viđenih padova izaziva strah, jezu i nesanicu. Takođe često sanjamo da propadamu prilikom samog prelaza u san, još između jave i sna.
Šta znači sanjati da padaš?

 • Medicina
  tumači ovakve simptome kao znak poremećene ishrane ili neredovnog sna. Ako se ovaj san često ponavlja, može čak upućivati na slabljenje krvnih sudova ili nervnog sistema. Ako osećate još neke zdravstvene poteškoće, posavetujte se sa lekarom.
 • Propadanje u snu često ima obrnuto značenje, te pad u snu označava duhovni rast ili radni polet.
 • Sanovnik tumači snove o padanju kao o mogućim nevoljama. Može se dogoditi da izgubite uporište ili uobičajeni oslonac koji ste počeli uzimati zdravo za gotovo. Razmislite o tome da možda previše zavisite od bliskih osoba. Oslonite se na svoje mišljenje i svoju snagu kako biste lakše izašli na kraj sa mogućim nevoljama.
Šta znači padati u snu?

 • Budite se s osećanjem da padate i u nekoj meri i znate da je u pitanju san, to ipak ne menja činjenicu da ovakav san izaziva prestravljenost. Nema razloga jer san najavljuje pobedu ili veliki uspeh nekome od bližnjih. Ovakvo tumačenje je sasvim opravdano jer loša osećanja prilikom buđenja pobuđuju želju da se vidimo sa porodicom i da provedemo neko vreme zajedno. Možda je to ono što vam je potrebno kako bi nestali vaši jutarnji strahovi nevolje sa ustajanjem i anksioznošću.
Šta znači padati u snu?

 • Padati u san svima je poznat osećaj. Nakon napornog radnog danema padamo u san ali se pad ne završava nego se beskonačno produžava, U pitanju je samo fizička premorenost, posvetite malo svog vremena sami sebi.
 • Padanje u snu može označavati i nizak nivo samopoštovanja, pa ako je ovo u pitanju potrudite se da to rešite što pre. I sami ste svesni da vas drugi nikad neće poštovati ako ne počnete poštovati sami sebe.
Šta znači sanjati da padaš?

 • Često objašnjeje je i da previše očekujete od sebe ili da se trudite da opravdate očekivanja drugih. Najgore bi bilo da se zbog toga okrivljujete. Za svađu je potrebno dvoje, nikad nije kriv samo jedan.
 • U različitim sanovnicima postoje čak i kontradiktorna objašnjenja koja smatraju da snovi o padanju imaju veze sa savešću. Oni čija je savest čista nemaju o čemu da brinu i mogu da uživaju u snovima o padanju ili da se uz njih lako uspavljuju. One pak, čija je savest nečista, snovi o padanju mogu dovesti u psihičke nevolje ili čak i ozbiljnije poteškoće.
Šta znači padati u snu?

 • Često san u kojem padate od samog početka sna pa do duboko u noć, ili više puta u toku noći može nagoveštavati određene probleme s nervnim sistemom. Izbegavajte stres. Ako se osećate anksiozno, bez ustručavanja posetite psihologa.
Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova

Нема коментара:

Постави коментар