Ознаке

четвртак, 14. април 2016.

Sanjati svoje venčanje, svadbu, svatove

 • Ako ste u snu videli vlastito venčanje, nemojte se prerano obradovati. Tumačenje zna biti i neugodno. Ipak, najvažniji je kontekst kao i pol i uzrast te bračni status snivača.
 • Kad devojka sanja svoju raskošnu svadbu, snovi joj se neće ostvariti u skorije vreme. Ako se ceremonija venčanja u snu održala a roditelji nisu dali svoj pristanak i blagoslov, verovatno je da će san postati java.
 • Svatovi u crnoj odeći, siva, tmurna svadba, tužna muzika - moguće je da devojka žuri sa brakom koji ne obećava harmoniju, i najverovatnije vodi u propast. Sačekajte još malo. Strpljen, spasen. Na pomolu su godine bačenog vremena, iscrpljenih nerava i neprospavanih noći. Možda iza ugla čeka nova, ovaj put prava ljubav.
Šta znači sanjati venčanje?
 • Muškarac sanja venčanje - poslovi stagniraju, ulažete dosta truda a rezultati nisu zadovoljavajući. Ako su svatovi neveseli, mirno stoje, ne čuje se muzika, ne biste trebali olako doneti odluke od životne važnosti koje vas očekuju. Naročito vodite računa da ne sklopite brak osuđen na propast.
 • Muškarac sanja venčanje sa svojom ženom - najneugodnije tumačenje snova o svadbi. Razmislite da li među vama postoji nepoverenje i šta bi mogao biti uzrok tome. Samo razgovorom možete preduhitriti nevolje i razne vrste neugodnosti.
 • Brak sa nepoznatim muškarcem - ako sanjate da se venčavate sa neznancem, što bolje se prisetite lika, pogotovo ako ste u stvarnosti u braku. Možete lako sresti ljubav zbog koje ćete napustiti sve.
Šta znači sanjati venčanje?
 • Ako vas je zaprosio nepoznati mladić i pristanete da se udate - vaša veza na javi je dobra i kvalitetna. Provodite zabavno vreme sa zanimljivim partnerom. Ako vas je zaprosio čudni nepoznati mladić i odgovorite mu sa "ne", moguće je da na javi traćite vreme i nerve na vezu koja više ništa ne nudi. Preispitajte osećanja. Oslušnite intuiciju.
 • Brak sa bivšim dečkom - moguće su svađe u porodici i neprijatnosti koje nikome neće ići u prilog a izazvaće negativne posledice. Ipak, neće dugo potrajati, strasti će se donekle umiriti. Ako se niste dobrovoljno udali za bivšeg dečka - čućete vesti o njemu.
Šta znači sanjati svadbu?
 • Sanjati brak sa radnim kolegom - uspeh na poslu, napredak u karijeri.
 • Svadba bez mladoženje - ako čekate mladoženju a on se ne pojavi na svadbi, po svoj prilici vaša veza ni na javi ne stoji baš najbolje. Ako mladoženja ne dođe a vi zbog toga niste razočarani, znači da ste izgubili poverenje u svog ljubavnog partnera ili bračnog druga.
 • Drugarica se udaje za vašeg muža - pripazite na ponašanje svog partnera. Ipak treba da budete makar toliko pošteni da se pogledate oči u oči i kažete jedno drugom istinu. Budite strpljivi i smireni. Sve će svakako biti upravo onako kako biti mora.
Šta znači sanjati venčanje?
 • Venčanje sa svojim mužem - ponovno buđenje strasti koje su neko vreme uspavane. Sledi period ponovne zaljubljenosti i euforije. Moguće je veselo zajedničko putovanje ili konstruktivni, mudro osmišljeni planovi.
 • Tumačenje se može odnositi i na dan u sedmici na koji ste sanjali. Ako se sa snovima o venčanju probudite u ponedeljak - nepredviđeni troškovi; utorak - pozitivne promene na poslu; sreda - novac; četvrtak - čuvajte se povreda. Nemojte juriti, opustite se, ne dozvolite da vas potresu stresne situacije; vikend - dolazi do promena u ljubavnim odnosima. Ili će se promeniti nešto u vezi sa svojim partnerom ili ćete promeniti partnera.
Šta znači sanjati nevestu?
 • Ako su vas u snu udali nasilno - gotovo je sigurno da ćete se vrlo brzo zaljubiti. Strasna i energična veza a uzajamno razumevanje i tolerancija, savršen spoj.
 • Sanjati fotografiju svoje svadbe - nemojte previše blebetati, skratite jezik. Ako nemate ništa pametno kazati, a vi malo poćutite. Šminkati se za fotografisanje prije same svadbe - finansijske poteškoće
 • Razočarani ste venčanjem - ceremonija nije protekla onako kako ste želeli - preispitajte svoje postupke u poslednjih nekoliko meseci.
 • Crna venčanica -tuga.
Šta znači sanjati svadbu?
 • Plakati na svojoj svadbi - biće povoda za veselje. Lepe vesti, prinova u prodici ili među prijateljima. Razlike u tumačenju zavise od vrste plača. Pustiti svega nekoliko suza - neugodne vesti ili kleveta. Ridati na sav glas - buđenje strasti i emocija. Za usamljene - nova ljubav. Prosto plakati - dobar san. Sanovnik tumači da se na taj način kroz san čisti duša.
 • Doći na svoju svadbu bez haljine - pred vama je dugo čekanje. Ni na vidiku nema nekoga vrednog vaše pažnje. Ipak, ne trebate očajavati. Nađite hobi ili naučite novi jezik. Pre ili kasnije naći će se neko i za vas.
 • Sanjati veo - upoznaćete ljubav iz bajke, ostvarenje snova svake devojčice. Ako sanjate veo i burme - velika dobrobit, blagostanje za vas i partnera. Širićete pozitivnu energiju koja će sve oko vas pokrenuti na stvaranje.
 • Doneti poklon na svoje venčanje - troškovi, nevolje na poslu. Nema očekivane povišice, stagnacija u karijeri.
Šta znači sanjati svatove?
 • Propustiti priliku za udaju - nepremostive prepreke u poslovima. Neke poslove moraćete ili ostaviti nedovršene ili potpuno ugasiti. Razumije se da sledi period materijalne nestabilnosti. Ako ste nedavno imali izbor vezan za ulaganje ili početak poslova, propustilite priliku da se ozbiljno obogatite. Takođe je pred vama još važnih odluka. Ipak, nemojte biti previše zabrinuti. Jednom se živi, a posao nije sve. Provodite više vremena sa prijateljima, po mogućnosti u prirodi.
 • Pobeći sa svadbe zajedno s mužem - dobar san, harmonija i ujedinjenje duša. Pobeći sa venčanja bez muža - plašite se promena i izbegavate ih. Gledajte na stvari sa dozom humora. Pobeći sa svadbe zajedno sa gostima - neuspeh će se nenadano pretvoriti u uspeh kakav je nedavno bilo teško zamisliti.
Šta znači sanjati venčanje?
 • Sanjati da se svadba prekida - potrudite se da privedete kraju poslove koje ste odavno započeli jer će vam stvarati sve veći pritisak. Ili potpuno odustanite od poslova koji vam više ne predstavljaju zadovoljstvo.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


3 коментара:

 1. sanjao sam jedan jako cudan san,kako se zenim sa devojkom koju ne znam,s tim sto su svi za to da se vencamo,samo ja nesto ne bas. i sve se nekako pozurilo,svadba u toku,svatovi krenuli a ja zamolio da ostanem kod kuce i da cekam mladu,svoj pristanak kao dao,kao neko punomocje da me vencaju bez mog prisustva. Ovo je najludji san koji sam ikada sanjao i ne verujem da je iko imao slicno iskustvo. Molim vas ako mozete to da mi protumacite,jer me je san prilicno iznenadio. Unapred hvala.

  ОдговориИзбриши
 2. Sanjao sam svoj u svadbu,kako se zenim nepoznatom devojkom koja je bolesna,a bogata i svi su navalili da se vencamo,a ja nisam za to. Ne treba mi takav brak,bar ja tako mislim. I kao,ja pristajem,ali dajem punomocje da se obavi vencanje bez mog prisustva a ja kuci cekam svatove,sa velikom nelagodom. Zaista ludacki san,da li neko moze da mi da neko objasnjenje,sta bi to moglo da znaci. Unapred hvala

  ОдговориИзбриши