Ознаке

уторак, 5. јануар 2016.

Sanjati prsten, prstenje, burmu

  • Kada sanjamo prsten, prvo što nam pada na pamet je da je na vidiku skori brak. Zapravo, snovi u kojima smo videli prsten imaju mnogo značenja, naročito vezanih za izgled prstena.
Šta znači sanjati prsten?

  • Kupovati prsten - na pomolu je strastvena, ali nažalost kratka ljubavna priča. Pokušajte da ne izgubite glavu i uradite stvari zbog kojih ćete se kajati. Iako vam srce plamti, nije dobro potpuno zanemariti glas razuma koji vas do sad još nije prevario.


  • Sanjati sebe u prodavnici nakita ili u zlatari - na javi vas očekuju teški izbori i dileme. Vaše odluke neće uticati samo na vaš život već i na živote porodice i prijatelja. Time odluka postaje još teža, ipak nemojte praviti preveliki pritisak, znate da činite sve što je u vašoj moći. To bi trebalo biti dovoljno.

  • Kupiti premalen ili prevelik prsten - nije dobar san. U prošlosti ste doneli neke pogrešne odluke i sada se suočavate sa posledicama. Nemojte sebi suditi previše strogo. San takođe može predstavljati i nestabilnost ili čak poljuljane odnose u vezi ili braku.

  • Dugo i neodlučno planirati kupovinu prstena - nesigurnost u svoje odluke koje su nedavno donesene u stvarnom životu uzrokuje neodlučnost u odlukama koje tek treba doneti. Odugovlačenjem možete propustiti priliku da pomognete nekim ljudima. Pokažite sebi da ste nešto naučili i na greškama.
Šta znači sanjati prsten?
  • Sanjati da sami sebi stavljate prsten - san pokazuje preteranu želju za dominacijom, kako na radnom mestu tako i u porodici. Nemojte preterivati, možda bi bilo dobro da se malo obuzdate. I sami znate da nije moguće uvek u svemu biti prvi. Ako stanete na loptu, atmosfera oko vas će postati opuštenija, a samim tim i vi nećete biti izloženi tolikom stresu. Ovo se ne odnosi na zdrave ambicije i želju za napredovanjem ili usavršavanjem.
  • Meriti prsten u snu - san obećava ispunjenje svih želja, čak i onih najneverovatnijih. Nemojte postati lakomi i skloni preterivanju. Imajte u vidu da je za svaki uspeh potrebno određeno vreme. Pazite da nesvesno ne povredite ljude do kojih vam je stalo. Ovaj san se ređe tumači i kao sigurnost u neke odavno donesene odluke kojih se dosledno držite celog života. San se ovako tumači u slučaju da ste osećali neverovatno zadovoljstvo i ispunjenje dok ste merili prsten.
Šta znači sanjati prsten?

  • Sanjati da skidate prsten koji vam se ne sviđa - san obećava da ćete se osloboditi tereta ili ljudi koji vas već odavno ometaju. Vreme je da se posvetite sebi, da odahnete i ponovo nađete mir i harmoniju na koju ste skoro i zaboravili.
  • Smaragdni prsten - osoba prema kojoj gajite simpatije oseća isto prema vama i rado će vam uzvratiti pažnjom. Takođe, ako za nekim patite ili već dugo vremena osećate blagu tugu - ta osoba će vam uzvratiti nežnim osećanjima. Nemojte biti stidljivi, slobodno možete preuzeti inicijativu. Imajte u vidu da su i drugi stidljivi te da nije uvek lako prvi prići i predložiti druženje.
Šta znači sanjati prsten?

  • Rubin kao ukras na prstenu - sledi razočarenje, i  što je ukras veći razočarenje će vam biti teže i bolnije. San vas upozorava da smanjite očekivanja ili da računate sa odgađanjem nekih stvari kojima ste se unapred radovali. Nije dobro vreme da započinjete projekte, bilo poslovne, bilo neke kojima se bavite u slobodno vreme.
  • Safir - san vas upozorava da napravite blagu distancu i da trezveno razmislite o odnosu sa partnerom, naročito ako je u pitanju kratka veza i partner kojeg relativno slabo poznajete. Moguće je da iz ove veze proistekne mnogo nevolja koje će vam doneti isto tako mnogo nepotrebne patnje. San vam samo skreće pažnju da proanalizirate trenutnu situaciju i sami zaključite da li je analiza imala osnova i čime je rezultirala.
Šta znači sanjati prsten?

  • Sanjati drveni prsten - vaš izabranik se ne odlučuje na brak i stabilnost. Drveni prsten u snovima znak je nesigurnosti u vlastite snage i nemar prema bliskim osobama. Ako u ovom opisu prepoznajete svog partnera, vreme je da razmislite o svojim stvarnim emocijama, te o planovima i ciljevima. Distancirajte se od osoba koje ne zaslužuju vašu pažnju. Ako već morate ostati sami, što se pre završi stara veza, tim pre ćete biti spremni za novu, bolju.
  • Prsten sa umirujućom porukom - ako je na prstenu ispisano nešto što izaziva sigurnost i osećaj lakoće u snu - sledi vam period skladnog i mirnog života. Neće biti nikakvih negativnih događaja ili iznenađenja. Iskoristite ovaj period da se mentalno nadogradite. Unapredite neki zanat ili hobi. Naučite neku novu veštinu.
Šta znači sanjati prsten?

  • Prsten optočen biserima - uspeh u poslovnom i društvenom životu. Iskoristite vreme za upoznavanje novih saradnika jer je za vas ovo pogodan period za započinjanje poslova. Nemojte se lišiti javnog nastupa, pogotovo ako se bavite poslovima koji bi se mogli povezati sa javnim i društvenim životom.
  • Ako ste sanjali verenički prsten, gotovo je sigurno da je na pomolu venčanje. U kombinaciji sa svadbenim ukrasima san obećava beskrajnu sreću i harmonične odnose prepune ljubavi.
  • Dijamantski prsten u snu govori o vašoj potrebi da nađete ljubav svog života. Ovaj san  vas upozorava da ne trošite vreme na neozbiljne i prolazne veze jer biste mogli propustiti pravu ljubav koja vas čeka.
Šta znači sanjati prsten?

  • Izgubiti prsten u snu - izvesno je da ćete naići na nevolje i nepredviđene teške situacije. Srećom, ove nevolje će kratko trajati i završiće se bez ikakvih posledica. Moguće je da je bilo nesuglasica sa okolinom, a ako ste vi pogrešili, priznajte grešku i popravite odnose.
  • Naći veliki prsten - u životu osećate potrebu za promenama i velikim preokretima. Niste zadovoljni mestom na kojem se nalazite ali prvenstveno niste zadovoljni svojim ponašanjem i načinom reagovanja u različitim situacijama. Nemojte čekati da se promene dogode same od sebe. Uzmite kormilo i okrenite život u onom pravcu u kojem vi želite da plovi.
  • Ispustili ste prsten i ne možete ga naći - u životu vam je promakao manji posao koji je mogao doneti pristojnu zaradu. Najverovatnije je bio peh, ne vaša greška.
Šta znači sanjati prsten?

  • Tražiti i naći prsten - ako već dugo čekate da vas dragi zaprosi ili sanjate da ćete uskoro pronaći ljubav - san obećava da će se to uskoro desiti. Ostvarićete dugu i trajnu vezu te dug i skladan bračni život.
  • Prsten vam ispada iz ruke i lomi se - sanovnik predviđa moguće konflikte sa kolegama ili druge nevolje na poslu. Ne pokušavajte odbraniti svoje mišljenje, sačekajte pogodniji trenutak dok se bura malo utiša. Uostalom, nije loše ni da promislite o svom ponašanju, možda mišljenje kolega i nije tako daleko od istine.
  • Sanjati slomljen prsten - različita tumačenja se slažu u tome da slomljen prsten najavljuje svakojake nevolje, neprijatnosti, loše raspoloženje, osećaj praznine i tuge. Ipak, ovaj period može trajati najviše desetak dana.
  • Slomiti ili razbiti prsten - preispitati ljubavne odnose, lako je moguće da je jedna strana neverna. To je svima jasno, ali se svi pretvaraju da ne vide. Sad je najbolje vreme da prekinete destruktivnu ili bajatu vezu.
Šta znači sanjati prsten?

  • Neko baca prsten na vas - očekujte da će vam neko pokazati nepoštovanje koje niste zaslužili. Ostanite smireni, konflikt neće ništa rešiti a potrošićete energiju koja se može kreativnije iskoristiti. Distancirajte se od osoba čije prisustvo vas umara.
  • Slomljen verenički prsten - sve su prilike da se neće ostvariti vaša maštanja vezana za ljubav ali i očekivanja u ostalim oblastima života. Ništa vam ne polazi za rukom, umorni ste i iscrpljeni a rezultat rada nije na najvišem nivou. Ovakvo stanje moglo bi potrajati i nekoliko meseci. Ipak, od vas zavisi kako ćete najbolje iskoristiti situaciju u kojoj se nalazite. Čitajte književne klasike ili gledajte umetničke filmove. Tako ćete zabaviti i oplemeniti um.
Šta znači sanjati prsten?

  • Sanjati zarđao, prljav ili smrvljen prsten - znak ozbiljnih nevolja. Zarđali prsten znak je zdravstvenih problema, san vas upozorava da nije zgoreg da posetite lekara, naročito ako imate tegobe koje već neko vreme zanemarujete.
  • Prljav, crn, iskrzan prsten - razvod.
  • Kamen ispada iz prstena - davne maštarije o romantičnoj svadbi neće se ostvariti, makar ne u ovoj vezi. Nemojte sve shvatiti tragično, što pre prebolite pogrešnu ljubav, pre ćete biti otvoreni za pravu. Pokušajte stvari posmatrati sa dozom humora, to je dobar lek.
  • Dobiti prsten na poklon - najava romantične ali i strasne veze koja neće potrajati. Ipak, nakon nekog vremena, romantična priča će u sećanju izazivati osmeh.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova



4 коментара:

  1. Анониман2. јул 2016. 23:02

    sanjala sam simpatiju stoji na par metara od mene i gleda me ali osecam da ne sme da pridje/ima burmu na ruci .pored mene stoji nepoznata ciganka i govori mi da je on ozenjen. sta zanci san da li je stvarno ozenjen

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман5. јул 2016. 23:42

    Sanjao sam da sam naao u blato prsten i uzeo,prsten je sijao kada sam ga izvadio iz blata

    ОдговориИзбриши
  3. Dobar dan,

    Dobar dan,

    Zelela sam da vas pitam, sta znaci sanjati verenicki prsten na ruku nove devojke bivseg momka.

    Pozdrav,

    ОдговориИзбриши
  4. Sta znaci sanjati burme na ruci bivseg momka.Na desno ruci srebrena, a na lijevo zlatna.. Hvala

    ОдговориИзбриши