Ознаке

среда, 01. јул 2015.

Sanjati ribu


 • Sanjati ribu u čistoj vodi - san obećava nesebične darove sudbine i ostvarenje želja na svim planovima, poslovnom, ljubavnom i porodičnom.
 • Uhvatiti ribu u čistoj vodi - želje će se ostvariti ali uz napor i svakodnevno istrajno zalaganje.
 • Sanjati kostur ribe - možete steći materijalno bogatstvo i poštovanje okoline samo ako u to uložite svaki trenutak slobodnog vremena. Samo vi znate da li će vam to doneti satisfakciju.
 • Sasvim mlada devojka sanja ribu - sprema se zabava, prvi izlasci i prva detinjasta zaljubljivanja.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Starija devojka sanja ribu - san najavljuje suze i tugu zbog neuzvraćene ljubavi.
 • Udata žena sanja ribu - nova faza u odnosima sa mužem. Od žene zavisi da li će ova faza biti bolja ili lošija od prethodne. Postupajte mudro i diplomatski, na obostrano zadovoljstvo.
 • Muškarac sanja ribu - san upozorava da više vremena treba posvetiti kućnim poslovima jer žena postaje iscrpljena i samim tim zlovoljna i sklona prepirkama. San takođe najavljuje da nije pravo vreme za donošenje važnih odluka. Ako je moguće, odgodite sve važne poslove za nekoliko dana.
 • Sanjati ribu tokom poslepodnevnog odmora - mogući problemi na poslu, najverovatnije nesporazumi ili loši odnosi sa kolegama.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Riba u snu beži od vas a vi je pokušavate uhvatiti - materijalne poteškoće. Nećete dobiti obećani bonus, moguće je smanjenje plate ili povećani obim posla za koji nećete biti adekvatno nagrađeni. Pokušajte što bolje rasporediti preostala sredstva jer bi se moglo desiti da se morate zadužiti.
 • Sanjati ogromnu ribu - simbol sticanja snage. Ako vam je cilj da zauzmete neku rukovodeću poziciju, san obećava da će vam se ova želja ostvariti. 
  Šta znači sanjati ribu?
 • Mnogo malih riba u snu - sprema se putovanje, najverovatnije poslovno. Moguće su sitne smetnje prilikom priprema za put, ali će bez obzira na ove prepreke put biti lagodan i doneće ostvarenje cilja zbog kojeg ste putovali.
 • Ubiti ribu u snu - veoma dobar san koji se tiče budućnosti. Pobedićete neprijatelje, oslobodićete se sitnih mahinacija i smicalica koje vam neko iz okoline priređuje iz čiste pakosti. Napokon ćete moći živeti mirno i bez nepotrebnih trzavica. Istovremeno ćete na poslu ostvariti uspeh, a za to će jedan od razloga biti poboljšani odnosi među radnim kolegama. Kolege bi vas mogle predložiti za vođu kolektiva jer veruju da im vi možete obezbediti veselo i opušteno poslovno okruženje.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Sanjati ribu kako pluta - prinova u porodici, vi ili neko veoma blizak će ostati u drugom stanju. Ako sanjate kako plutaju dve ribe - rodiće se blizanci. San obećava lagan porođaj a na svet će doći zdrave i jake bebice.
 • Riba u snu vas juri, proganja, ugrožava ili predstavlja neku drugu opasnost - budite posebno oprezni na ulici.
 • Sanjati pirane - neko će vas pokušati prevariti, opljačkati ili uvući u mutne kriminalne radnje koje vam sigurno neće doneti korist već gubitak imovine a najverovatnije i probleme sa zakonom.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Sanjati ribu u loncu - krijete emocije koje teže da se izraze i zato vam nanose bol, a ne možete sami sebi priznati šta vas zapravo muči. Pokušaj da zavarate sami sebe i da zatvorite oči pred istinom mogu dovesti do još veće duševne boli pa i do psihičkih problema.
 • Leteća riba u snu - san govori o duhovnom razvoju koji je već počeo a koji će se nastaviti i obezbediće vam svest o lepšem i vedrijem postojanju.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Sanjati jezero sa ribama - sada je vreme da sklopite poslove ili da potpišete poslovne ugovore. Dobijate povoljne poslovne ponude a eventualne nepravilnosti ćete lako i brzo uočiti. San upućuje na to da možete obavljati novčane transakcije bez ikakve bojazni da ćete pogrešiti. Šta god da uradite, materijalni dobitak je izvestan, stvari se naprosto poklapaju u vašu korist.
 • Crvava riba umire dok je vi u snu posmatrate - mogla bi nastupiti duga i iscrpljujuća bolest, ali ne treba da brinete ako poslušate ono što vam govori vaš san i na vreme posetite lekara. Nemojte ignorisati ni najmanji simptom bilo kakvih poteškoća sa zdravljem.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Sanjati zlatnu ribu koja vam nešto govori - slede vam daleka putovanja u egzotične zemlje. Imaćete priliku da uživate u suncu i svim blagodetima mora. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćete nastaviti druženje i posle morske romanse. Put vas neće mnogo koštati, događaji će se posložiti tako da karte dobijete besplatno, kao bonus za uspešan rad i doprinos kompaniji ili čak na lutriji ili u nekoj nagradnoj igri.
 • Plivati sa ribama u snu - neočekivana poseta rođaka koje dugo niste videli. Susret će omogućiti rešavanje nekih familijarnih pitanja koja se odavno postavljaju i koje je već odavno trebalo rešavati.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Sanjati zamrznutu ribu - za ženu san je upozorenje da povede više računa o svom izgledu te da je vreme da poseti kozmetički salon jer bi moglo splasnuti interesovanje muškaraca a samim tim i samopouzdanje ali i zabava. Za devojku postoji mogućnost da se nađe u ljubavnom trouglu. To ne treba da vas pogodi jer veza ionako nije obećavala ništa ozbiljno. U tome se čak može naći izvesna doza zabave i svojevrsnog zadovoljstva.
 • Trula riba u snu - ograničite potrošnju koliko god je moguće i odložite za neko vreme velike kupovine jer bi se moglo desiti da izostane najavljeni novac ili očekivana isplata. Rasipnost vas može dovesti do neugodnog zaduživanja.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Sanjati sušenu ribu - neočekivana materijalna korist koja ne zahteva nikakvo vaše zalaganje ili uopšte bilo kakvo učešće. Moguće je da ćete novac dobiti na poklon, da ćete dobiti nasledstvo ili ćete novac prosto naći na ulici.
 • Riba u mutnoj vodi - očekujte neugodnosti na poslu, kolege vam zavide na uspehu i trude se da vam stvore negativnu radnu atmosferu.
  Šta znači sanjati ribu?
 • Riba vam sama dolazi u ruke - spremite se za dobre vesti koje će vam na neverovatan način promeniti život.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


5 коментара:

 1. Анониман19. јун 2016. 09:20

  Sanjala sam da plivam u rijeci a jato malih riba dolazi do moje ruke i pokusavaju me grickati,nisam osjecala bol

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман04. јул 2016. 08:18

  Sanjala sam ribu u wc solji.I koliko god puta da povucem vodu,ona nece da ode.Tako da me intetesuje sta to znaci?Hvala unaprijed.

  ОдговориИзбриши
 3. Sanjala sam jednu narancastu veliku ribu kako guta malu.

  ОдговориИзбриши
 4. ja sam sanjala 3 ribe srednje velicine, koje sam prethodno probola viljuskom iz cijih trbuha sam vidjela krv, a onda sam pocela da ih filetiram....

  ОдговориИзбриши
 5. Eiba koja iskace iz akvarijuma i koliko puta je ja vratim unutra ona opet iskoci.

  ОдговориИзбриши