Ознаке

понедељак, 06. јул 2015.

Sanjati krv, videti krv u snu


 • Sanjati da dajete krv protiv svoje volje - mogući problemi sa vlašću, zakonom ili policijom. Na poslu mogući loši odnosi sa šefovima ili kolegama.
 • Dobrovoljno davati krv iz vene - san obećava lako rešavanje trenutnih problema, ali može značiti i da ćete na sebe preuzeti krivicu kolega i snositi odgovornost za posledice tuđih grešaka.
 • Životinjska krv u snu - uspešno rešavanje poslova i ostvarenje davnašnjih planova u čije ostvarenje ni sami više niste verovali. San takođe može označavati vezu sa magijom i okultnim a za ovakvo tumačenje potrebno je sagledati čitavu sliku i protumačiti san uzimajući u obzir što više detalja.
  Šta znači sanjati krv?
 • Sanjati krvavog psa ili mačku - prijatelj bi se u skorije vreme mogao naći u nevolji. Učinite sve što je u vašoj moći da mu pomognete jer biste u suprotnom mogli izgubiti retko dobrog i pouzdanog druga.
 • Sanjati da krvlju pišete poruku ili pismo - neko će oklevetati osobu kojoj verujete. To bi mogla biti laž ili vešto smišljena spletka osobe suprotnog pola. Dobro razmislite pre nego što odlučite u šta ćete poverovati.
 • Sapirati krv u snu - neko će od vas zatražiti uslugu a vi niste u mogućnosti da pomognete. Iako ste sve objasnili i opravdali se, ipak nećete izbeći ljutnju i ogorčenje poznanika.
 • Muškarac sanja da sapira krv - ne stižete da se odmorite od posla i ne provodite dovoljno vremena sa porodicom zato što vam kolege i poznanici utrpavaju svoje poslove i opterećuju vas svojim brigama. Zahtevajte od okoline dužno poštovanje.
  Šta znači sanjati krv?
 • Sanjati da dajete krv bliskoj osobi - san je blizak realnosti, osećate simpatije i naklonost prema osobi koja prolazi kroz težak period u životu. Potrebna je vaša pomoć. Ne mora biti ništa veliko, najčešće je dovoljno samo pokazati interesovanje i saslušati prijatelja.
 • Porezati se do krvi u snu - odvojenost od porodice i prijatelja, rastanak sa voljenom osobom. Budući događaji mogu uneti nemir u dušu sanjara.
 • Sanjati transfuziju krvi - neočekivana bolest bliske osobe ili rođaka, a vaš zadatak je da budete moralna podrška i da pokažete samopouzdanje i optimizam.
  Šta znači sanjati krv?
 • Sanjati da pijete krv - obratite pažnju na nepoštene ljude i pripazite prilikom većih kupovina. Najbolje je da u dogledno vreme ne kupujete vredne stvari, naročito nekretnine.
 • Sanjati da dajete krv na analizu - sumnjate u vlastite sposobnosti i ciljeve. Preispitujete život, dosadašnje ostvarene i neostvarene želje a niste sigurni da ćete imati dovoljno snage da istrajete. Dobro bi bilo da se osamite, najbolje u prirodi, i da povratite snagu i samopouzdanje. Nemojte biti previše strogi prema sebi, stvari se mogu posmatrati i sa dozom humora i vedrine.
  Šta znači sanjati krv?
 • Krvava tuča u snu - spremite se za dolazak rođaka. Ako se krv vidi svuda oko mesta okršaja, sa rođacima se sprema dobar provod i vesela zabava, ali ako u snu vidite i lokvu krvi ili posudu napunjenu krvlju, odmor bi se mogao pretvoriti u prepirke i svađe. Pokušajte ostati mirni i staloženi, tako nećete sebi pokvariti odmor a ostali bi se mogli ugledati na vaš primer.
 • Sanjati krv na podu - neočekivani dobitak, na lutriji ili u kazinu. Ako se ne kladite, danas napravite izuzetak, kupite makar najjeftiniji loz.
  Šta znači sanjati krv?
 • Krv na snegu u snu - razotkrićete kolegu s posla koji vas ometa u radu iz čiste pakosti.
 • Sanjati krv na usnama - spremaju se negativne promene na poslovnom planu. San vas upozorava da ove promene možete sprečiti ako ne prihvatite predlog rođaka ili poznanika, posao koji vam predlaže ne samo da vam neće doneti korist već bi vam mogao izazvati velike probleme.
  Šta znači sanjati krv?
 • Krv u vodi - san najavljuje poznanstvo sa osobom suprotnog pola koja poseduje silnu energiju i paranormalne sposobnosti, Za poslovne ljude to bi mogla biti konkurencija protiv koje će se biti teško boriti. Za buduće mame san najavljuje rođenje deteta jake volje i velike snage sa sposobnošću da istrajno nastoji na ostvarenju svojih želja.
 • Sanjati krvav nož - nemojte olako ukazivati poverenje ljudima koje ste tek upoznali.
  Šta znači sanjati krv?
 • Crna krv - za bolesne ljude san znači ozdravljenje i brz oporavak a za zdrave ljude označava lakše prolazne probleme sa zdravljem koji neće ostaviti nikakve posledice.
 • Sanjati osušenu krv - neki ljudi na koje ste zaboravili a prema kojima ste u prošlosti gajili pozitivna osećanja, ponovo će se pojaviti u vašem životu i podsetiti vas na lepe trenutke uzajamnog uvažavanja i prijateljskog odnosa vrednog poštovanja.
  Šta znači sanjati krv?
 • Gusta krv u snu - zahlađenje ljubavnih odnosa, partner gubi interesovanje za vezu, a ako o odnosima ne porazgovarate na vreme, moglo bi doći do rastanka koji sa sobom donosi depresiju i preterano loše raspoloženje.
 • Sanjati ugrušak u krvi - materijalni gubitak, problemi na poslu.
 • Krv na postelji u snu - moguće zahlađenje u ljubavnom i seksualnom životu. Nestaje poverenje i osećaj sigurnosti koji ste dugo gradili sa partnerom. Jedino što može popraviti stvari je razgovor.
  Šta znači sanjati krv?
 • Sanjati krv na zidu - rođenje deteta sa izuzetnim sposobnostima, velikog genija koji će zadužiti čovečanstvo.
 • Sanjati krvavu belu venčanicu - partner je nesrećan u vezi i želi da raskine odnos. Napravite distancu, razdvojite se na neko vreme tako da svako može sagledati svoje stvarne želje te razloge za i protiv takve vrste veze ili ljubavnog odnosa.

Tumačenja snova o menstruaciji u različitim kontekstima možete naći na Šta znači sanjati menstruaciju?


Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


1 коментар:

 1. Sanjala sam upečatljiv san koji je na mene ostavio toliko jak utisak da sam i dalje razmišljam,naime,sanjala sam da moj pas (argentinska doga) koji inače mačke ne voli,u snu trči,stiže i hvata velikog belog mačora (kakvog imam kod roditelja kući) i grabi ga čeljustima,glava mačkina mu je ustima i odgriza mu celu glavu,pljuje glavu u ostavlja telo,ima krvi,a ja sam plačući pokušavala to da sprečim,ali se to odigralo brzo.(inače ja mačke obožavam) Molim vas recite mi šta bi to moglo značiti?! Jako sam potresena

  ОдговориИзбриши