Ознаке

четвртак, 25. јун 2015.

Sanjati ubistvo, ubicu, ubiti nekoga u snu


  • Tumačenje snova o ubistvu zavisi od više faktora, a najvažniji je ko se javlja u ulozi ubice a ko u ulozi žrtve te od emocija koje san izaziva. San ima više pozitivnih nego negativnih značenja.
  • Sanjati da ubijate ljude - oslobađate se predrasuda i stereotipa i suočavate se sa onim delovima svoje ličnosti koji vas ometaju u duhovnom razvoju.
  • Sanjati da ubijate dete - suočavate se i obračunavate sa svojim nezrelim i detinjastim postupcima kojima niste zadovoljni. San takođe najavljuje novu fazu u razvoju ličnosti.
  • Ubiti jednog od roditelja u snu - znak da se na javi trudite da uspostavite što bolji odnos sa roditeljima te da razvijate ljubav, razumevanje i poštovanje. Nemojte kriviti sebe zbog eventualnih loših odnosa. Za svađu je, kao i za ljubav, uvek potrebno dvoje.
    Šta znači sanjati ubistvo?
  • Sanjati da ste vi ubijeni - potrebno je da počnete samostalno donositi odluke. Vreme je da preuzmete odgovornost za svoje odluke i postupke. Skupite snagu i volju i krenite u život kao pobednik a ne kao poraženi.
  • Sanjati sebe kao ubicu - oslobađate se svojih negativnih navika i stavova. Takođe može značiti da prebrzo trošite svoj energetski potencijal, a to se najčešće dešava ako se družite sa ljudima koji vam crpe  energiju ili ako radite poslove koje ne volite. Očekujte dobre vesti ili ostvarenje nečega što već dugo priželjkujete.
  • Ubijate nekoga u snu a pritom se dobro osećate - na javi ćete doći u iskušenje da učinite neko nečasno ili nemoralno delo. San vas upozorava da ne treba to da činite.
  • Prepoznati ubicu u snu i pobeći od njega - na javi vas čeka dug i srećan život i dobro zdravlje.
  • Udružiti se sa ubicom u snu, kovati zaveru ili planirati da zajedno nekoga ubijete - čuvajte se sumnjive avanture. Razmislite šta dobijate a šta možete izgubiti.
  • Sanjati da ste našli mrtvaca - na javi osećate strah ili zabrinutost. Pokušajte razmišljati pozitivno.
  • Čovek u snu umire pred vašim očima - očekujte dobre vesti ili događaje koji će vas nadahnuti i doneti vam dosta pozitivne energije.
    Šta znači sanjati ubicu?
  • Sanjati smrt sopstvenog deteta ili dece - san obećava prosperitet te materijalnu sigurnost porodice.
  • Ubiti dečka ili ljubavnika u snu - osećate podsvesnu želju da prekinete ljubavnu vezu u kojoj vam postaje dosadno.
  • Ubijati životinje u snu - sreća, dobitak. Ako sanjate da ubijate divlje životinje - neočekivani poslovni uspeh velikih razmera.
  • Sanjati da bezuspešno pokušavate ubiti nekoga - na javi uzalud pokušavate nešto sakriti. Drugo tumačenje je da pokušavate ponovo uspostaviti odnose ili oživeti prijateljstvo sa nekim ko više nema šta da vam ponudi.
    Šta znači sanjati ubicu?
  • Ubiti u snu nekoga nožem - raste obostrana seksualna želja između vas i partnera.
  • Sanjati da ubijate nekoga pištoljem - sledi izlazak iz emotivne krize i ponovno uspostavljanje dobrih seksualnih i ljubavnih odnosa.
  • Udaviti nekoga u snu - moguće je da niste u potpunosti zadovoljni seksualnim životom. Pokušajte odnose osvežiti nekim novim idejama, igranjem igara ili jednostavno nekom novom pozom.
  • Posmatrati u snu ubistvo čoveka - novi početak, najava radikalnih promena. San takođe upozorava da ne budete lakoverni te da pripazite da ne postanete žrtva podvale.
    Šta znači sanjati ubistvo?
  • Sanjati da posmatrate ubistvo čoveka kojeg na javi poznajete - moguće je da ste nezadovoljni odnosom sa pojedinim osobama ili sa ljudima kojima ste okruženi uopšte. Ako već neko vreme razmišljate da promenite način života ili da pronađete nove prijatelje, sada je pravo vreme da to i učinite.
  • Posmatrati u snu ubistvo voljene osobe - san je posledica promena koje su nedavno nastupile u ljubavnom odnosu. Moguće je da se partner na javi prema vama ne odnosi dobro, da vam ne ukazuje poštovanje ili vas čak ugrožava. Potrebno je da zauzmete stav i da branite svoj integritet čak i po cenu raskida. Ako se neko prema vama odnosi loše, raskid može biti samo dobra stvar.
    Šta znači sanjati ubicu?
  • Sanjati da sa uživanjem posmatrate ubistvo partnera - san vas upućuje da se malo distancirate i sagledate odnos iz druge perspektive. Moguće je da ste zapostavili svoj život i da umesto njega živite tuđi. Takođe je moguće da ne možete izaći na kraj sa svojim emocijama. Što pre shvatite da imate problem, to ste bliže rešenju istog.
  • San u kojem je ubijena nepoznata osoba ili nestvarna ličnost - rešićete se sumnji i nedoumica. Napokon ćete moći da se vratite na put koji smatrate ispravnim. Ovo je povoljan period za donošenje odluka ili započinjanje poslova koji će svakako rezultirati uspehom. Uživajte u povoljnom i pozitivnom periodu života koji je pred vama.
    Šta znači sanjati ubistvo?
  • Sanjati da posmatrate samoubistvo poznate osobe - ako imate konkurenta ili protivnika koji je jači od vas, pobedićete ga vlastitim snagama. Napokon ćete moći uživati u realizaciji svojih planova koja je bila onemogućena zbog nečije zlobe.
  • Posmatrati u snu samoubistvo nepoznate osobe - sreća vam se osmehuje a materijalna korist dolazi u vidu realizacije poslovnog plana u koji ste uložili dosta truda i vremena. Povoljan period za započinjanje novih poslova i sklapanje poslovnih ugovora. Ne propustite pravi trenutak ali nemojte zaboraviti uživati u plodovima svog rada.
    Šta znači sanjati ubistvo?
  • Sanjati da ste izvršili samoubistvo - san je posledica podsvesnih strahova stečenih najverovatnije u detinjstvu. Iako osećate da su to bespotrebni i nerealni strahovi, dopuštate da utiču na vas i donekle vas ometaju u životu. Vreme je da se rešite strahova jer ako to ne uradite svesno, do razrešenja će doći spletom okolnosti ali u tom slučaju otrežnjenje neće biti bezbolno. Razmišljajte pozitivno.
  • Ubica u snu - simbol gubitka ili pokušaj neprijatelja da vam naudi. Pokušajte se prisetiti što više detalja sna i sklopiti smislenu priču, moguće je da će vam se značenje nametnuti samo od sebe.
    Šta znači sanjati ubicu?
  • Sanjati ubicu u trenutku dok se sprema da izvrši ubistvo - san govori o postojanju unutrašnjih strahova. Moguće je da osećate tugu ali i da se spremate da učinite neko nečasno delo. Ako ste na javi bili svedok nekih neprijatnih potresnih događaja, san nema neko posebno značenje već je prirodna reakcija na nešto što vas je na javi potreslo. Ako nikome niste ispričali šta ste videli, dobro bi bilo da učinite upravo to. Podeljena tuga upola je manja.
  • Ubica se u snu sprema da vas ubije - na javi vam sledi duhovni izazov koji bi mogao uzdrmati sva vaša dosadašnja razmišljanja i pogled na život. Biće vam potrebno mnogo energije da povratite duhovni mir, ali ćete iz ovih potresa izaći jači i bolji nego što ste ikad bili.
    Šta znači sanjati ubicu?
  • Sanjati okrvavljenog ubicu kako se nadnosi iznad žrtve - nailazi period nepovoljnih okolnosti koje će dovesti do propasti poduhvata od kojeg ste puno očekivali. Ovo bi moglo izazvati materijalne neprilike.
  • Ubica manijak sa oružjem u snu - ako sanja usamljena žena ili devojka - neko pokušava privući vašu pažnju. Ako je to muškarac koji vam je odbojan, stavite mu to do znanja jer u svojoj zaslepljenosti neće primetiti da vam se ne sviđa. Nemojte nekoga zavaravati iz egoizma, to se nikad ne završi bez negativnih posledica; ako sanja muškarac - zamišljeni plan ili projekat na kojem trenutno radite osuđen je na propast.
    Šta znači sanjati ubistvo?
  • Ubiti ubicu u snu - ne samo da ćete se osloboditi nevolja i pobediti protivnike nego ćete pokazati čeličnu volju i karakter te u punom sjaju zablistati pred prijateljima pa i pred voljenom osobom.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


12 коментара:

  1. Sanjala sam da je neki celavi bolesnik izbo meni nepoznatom coveku nogu a onda je presao na glavu. Iz noge je isla krv dok iz glave nije, vec je poceo da mu ceprka iza uha i jede delove mozga. Ja sam sve to posmatrala iz skole i pokusavala da smislim nacin da pobegnem na zadnji ulaz. U toj skoli sam, pre svega toga, sedela u klupici sa slepim detetom koje je kasnije nestalo i na njegovom mestu se pojavila bucmasta devojcica u crvenom dzemperu.

    ОдговориИзбриши
  2. Sanjala sam kako sam pre nego nesto da obavim morala do toaleta i usla u jednu malu kancelariju gde je maltene wc solja bila u samoj kancelaeiji i prisustvovala ubistvu meni nepoznate osobe a nisam poznavala ni ubicu koji je pucao iz lovacke ili vazdusne puske (ne znam tacno bila je jedna cev velika) i u snu je taj covek koji je ubijen trazio pare tom ubici za koga nisam ni slutila da ce ubiti samo je odjednom izvadio pusku i ja sam tad ustala da bih pobegla jer me.nije primetio, medjutim on me je tad video i pogled mu je govorio pa gde ti sad bas.ovde da budes i tad sam ja pucala u njega (ne znam odakle meni pistolj)i on u mene je hteo tad sam se probudila.

    ОдговориИзбриши
  3. Sanjala sam prvo da gromada od coveka pokusava da nas ubije ( bilo je vise ljudi) i nekako smo se nasli u bazenu, ja sam imala noz. On je uskocio u bazen i svako je za sebe prilazio i pokusavao da ga ubije i onda sam ja rekla da moramo svi zajedno ka njemu jedino tako mozemo pobediti. I uspeli smo. S tim sto sam ja bila ta koja ga je izbola. Nisam imala milosti. I kada sam izasla iz bazena misleci da je mrtav.. on je progovorio nesto kao ako i mislila da me ubijes to si morala malo bolje. I u tom momentu sam ga ubola u ruku i pobegla. Bezala sam kroz ulice gde inace zivim i usla u neku zgradu ispred koje su skele i jedino preko njih mozes da udjes. Sa mnom je bila mama. Odjednom mi je neka zena zskucala na vrata i pitala da li mi treba nesto i ja sam rekla ne i u tom momentu mi kaze da bezim da dolazi taj covek koji hoce da me ubije. Brzo sam pogasila sva svetla i cucnula. Videla sam da je imao cekic u ruci.. otisao je.. mislila sam da je to to.. upalila sam svetlo i tako sedela sa mamom neobracajuci paznju na vrata koja su providna ali jedva od mraka da se ista vidi. Ppgledala sam u dno vrata i videla njegove pantalone..praveci se da ga nisam videla.. bila sam jako uplasena.. ustala sam i jos uvek je drzao cekic.krenula ssm da zakljucam vrata i on je u tom momentu krenuo da razbije staklo i tad sam se probudila.

    ОдговориИзбриши
  4. Sanjala sam da demoni napadaju sve ljude oko mene gdje se nalazila cak i moja stara. Ja sam spasavala te ljude cak i djecu time sto sam ih ubijala, neki bi cak i prezivjeli. Imalo je i djece i odraslih i ti demoni su na kraju krenuli na mene i tad sam se probudila. Nije prvi put da sanjam kako demoni zele da posjeduju ljudsko tijelo...

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман30. јун 2016. 13:10

    Sanjala sam da sam prevarila svog momka za drugim! Isti dan on je to sazno. Od straha da to nebi prico po gradu uzela sam noz i izbola ga (u ledja, u srce i po stomaku u snu sam sve vidila).

    Drugi dan ispricala mi to frendica ja sam pocela da placem i nisam mogla da vjerujem sta sam to ucinila. Sto sam takvog dobrog momka mogla da prevarim i da ga ubijem. Srce mi pucalo cjelo vrjeme sam plakala i nisam mogla da vjerujem sta sam to ucinila. Taj dan sam otisla do njegovih roditelja u otu njegovu sobu gdje sam ga izbola. Odjednom on je bio u toj sobi u liku duha. Sve sam oziljke na njemu vidila od noza. A on je se ko i uvjek smeo i bio je sav sretan. Samo mi je reko da mi je oprostio sve i kako sam mu to mogla da ucinem... cjeli dan mi te slike pred ocima toliko sam iskrene osjecaje imala u tom snu i plakala cjelo vrjeme... kako grozan san ...

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман30. јун 2016. 14:28

    Sanjala sam da mi je komsinica ubila majku, i da ja to saznajem poslije, naravno bol u snu je neopisiva, vriska, plac.. Sta to znaci ?

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман12. јул 2016. 10:11

    Sanjao sam da na mom salasu se drzi nesto i da tu ima puno ljudi, bio sam sa dvoje komsija i mi smo se sakrivali i igrali. Kad smo se sakrili iza kuce i ja sam gledao gde je taj covek sa vilaama. Presao je prikolicu i krenuo za nama. Mi smo brzo pretrcali njivu sa kukuruzima gde je bilo ljudi koji piju. Kad smo dosli do kraja njive popelibsmo se na breg i tu je bila pruga. Sa mog salasa se moze doci na prugu. Mi smo gledali sa brega na kucicu i nije bilo. Uplasili smo se da nije prugom dosao. I on je prosao kraj kucice i uzeo pumpacu i odvalio 3-4 metka i uzeo vile i polomio prozore...

    ОдговориИзбриши
  8. Sanjala sam da sam bila u prodavnici i tu su bili meni nepoznati dečko i devojka koji su inače stranci pričali su na engleskom i ja znam da je ubica tu vidim ga izmedju rafova sa pištoljem i panično krenem da spasim taj par, krecemo da trčimo ka vratima i izlazimo na veliki parking i krećemo desNo kad tu ubica stoji i brzo se okrenemo i trčimo ka izlazu iza nas, prvo je išao dečko pa devojka i ja iza i mi trčimo stignemo do izlaza a ubica podigne pistolj i puca u devojku i pogodi je u ledja, ona pada dole mi dotrcimo do nje, nema puno krvi, ja se okrecem a ubica se smeje i tu sam se probudila

    ОдговориИзбриши
  9. Sanjala sam da je suprug zadavio dete a trebao je jos jedno ali iz nekog razloga nije.to se desilo nocu da nas kao nebi otkrili ali su nas ljudi videli.mi smo to dete bacili u vodu.jako sam se plasila i posle kada sam se probudila jos sam se dugo osecala uzasno.inace cesto sanjam mrtvace bilo nepoznate ili meni poznate ljude koji su zaista umrli .kada se probudim jako sam uznemirena a ponekad me citav sledeci dan usanjani san progoni.molim vas da mi neko rastumaci sta to znaci i kako da se oslobodim tih groznih snova

    ОдговориИзбриши
  10. Sanjaao sam kako sam isao ulicom i video sam 2 nepoznata momka nastavio dalje i kad sam se okrenuo odjednom lik mi se stvorio ispred mene sa nozem pod vrat

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман12. март 2017. 08:56

    Sanjala sam kako sam ubila dvoje ili troje ljudi, ne sjećam se tačno, nepoznatih. Nakon ubistva sakrila sam ih sa sestrom nedgje iza kuće da bi kasnije mogle da ih zakopamo. Odjednom se mama tu stvorila i počela nam prebacivati kako smo mogle to uraditi, uglavnom je bila jako ljuta. Uspjele smo da je otjeramo i ja sam počela da kopam da bi sakrila leševe. Međutim nikako nisam mogla da ih zakopam, svako malo prolazi neko od komšija i ispitkuje me sta radim. Kada sam napokon iskopala i krenula da ubacim prvi les, sve su se komšije tu stvorile. I tad se budim...

    ОдговориИзбриши
  12. Sanjala sam kako neki covek uzima ljude i od glava im pravi pacije glave ali samo one koje malo posece ili oznaci.U snu je mene oznacio i to znaci da sam sledeca.Bila sam kod sestre u kuci ali kuca nije izgledala kao sada.Ja sam zeljela da izvrsim samoubistvo a on je samo usao prosao pored mene i oznacio celu kucu.Onda je krenuo da mi otima noz i da me pokusa ubiti.Tada ulazi zet koji mu je nozem odsekao ruke ali on se idalje bori da nas ubije.Ali ovog puta sve nas.Onda se samo secam kako mi je sestric od 3 godine prisao dok sam ja lezala na tom liku i drzala ga i uzeo svoj pistolj koji sija i kako je zapucao ja sam se probudila.

    ОдговориИзбриши