Ознаке

уторак, 23. јун 2015.

Sanjati lekara, zubara, ginekologa, operaciju



  • Sanjati sebe u ordinaciji kod lekara - ako imate neke dileme ili nedoumice, slobodno se obratite prijateljima ili porodici. Svi će imati i vremena i strpljenja da vam pomognu. Ne zaboravite im zahvaliti kada svoje dileme razrešite. Drugo tumačenje je da ćete vrlo brzo stupiti u brak i zasnovati porodicu.
  • Snove o lekarima ne treba zanemarivati. Tumačenja se dosta razlikuju u zavisnosti od konteksta, ali većinom se san zaista tiče zdravlja i upućuje na moguće zdravstvene probleme.
  • Sanjati ginekologa - mogući prolazni problemi koji će odgoditi začeće. San takođe može ukazivati na postojanje neke polne bolesti. Ako se u ordinaciji ginekologa nalazi dosta pribora koji kod sanjara izaziva strah - razmišljate o abortusu. Ipak, ovo tumačenje ne treba da vas zaprepasti. Svako je kovač svoje sreće.
    Šta znači sanjati ginekologa?
  • Razgovarati sa ženom ginekologom u snu - potrebno je da posetite lekara. To ne mora biti ginekolog. Najbolje bi bilo da posetite porodičnog lekara. Što ranije saznate u kakvoj je formi vaš organizam, ranije ćete započeti lečenje i svakako će biti uspešnije. Ako već imate zakazan pregled kod ginekologa, san nema negativno značenje već predstavlja tremu i bespotreban strah.
  • Sanjati sebe kao ginekologa - nekom članu porodice ili nekom od bliskih prijatelja uskoro će zatrebati pomoć i podrška.
  • Ginekolog vam u snu potvrđuje trudnoću - slede velike životne promene. Ako sanjate sebe sa velikim stomakom - sledi novo zaposlenje. Dobro izvažite sve razloge za i protiv novog posla.
  • Sanjati stomatologa - možete očekivati velike životne promene. Obratite pažnju na jačinu bola. Ako je stomatolog, popravljajući zub, izazvao jak bol - promene će biti drastične i ticaće se svih aspekata života. Moguće je preselenje u novi grad ili čak novu zemlju. Moguće je da ćete promeniti posao, zanimanje, ljubav ili čak porodicu.
    Šta znači sanjati zubara?
  • Popravljati zube nekome u snu - na javi nanosite bol nekome iz okoline, a ne mora značiti da ste toga uopšte svesni. Razmislite o svom ponašanju i preispitajte svoj odnos prema ljudima kojima ste okruženi. Neki su možda i zaslužili takvo ponašanje ali neki svakako nisu.
  • Sanjati da vam zubar vadi zub - problemi koji su vam izgledali nerešivi, razrešiće se neverovatno lako i brzo. Ako u snu niste osetili bol - problemi će se rešiti sami od sebe, nije potreban dodatni trud sa vaše strane.
    Šta znači sanjati stomatologa?
  • Zubar vam u snu vadi zub a pritom osećate jak bol - potrebno je da preispitate svoj odnos prema životu. Previše ozbiljnosti i preterano davanje značaja odgovornosti može umanjiti radost i osećaj potpunog uživanja u životu. Budite manje strogi prema sebi i opustite se, tako će stvari moći da se same od sebe urede i unesu u vaš život malo više zadovoljstva i veselja.
  • Sanjati zubara u belom mantilu - znak skorih promena koje će nastupiti hteli vi to ili ne. Sada je najbolje vreme za promenu posla. Možete promeniti ne samo preduzeće već i vrstu posla ili zanimanje i početi raditi potpuno nove stvari. Nema potrebe za odugovlačenjem jer ćete na novom poslu pokazati odlične rezultate, a mogli biste propustiti najpovoljniji trenutak.
    Šta znači sanjati lekara?
  • Sanjati hirurga kako se sprema da vas operiše - radne kolege vam spremaju podvalu i pokušavaju ugroziti vaš položaj u kompaniji. Što više straha osećate u snu, veću štetu vam pokušavaju učiniti. Vreme je da pokažete zube.
  • Čekati u snu pregled kod hirurga - za mladu devojku san znači da treba više pažnje posvetiti zdravlju. Zdravlje nije ugroženo, ali će biti ako nastavite sa lošom ishranom, neredovnim snom i velikom količinom stresa. Povedite više računa o načinu života, promenite neke loše navike i život će vam sigurno postati bolji i veseliji. Nećete se pokajati, naprotiv.
    Šta znači sanjati operaciju?
  • Hirurg vas u snu operiše - slede velike promene u životu, ali nema razloga za strah. Promene će vaš život učiniti boljim i interesantnijim.
  • Sanjati da vas je lekar operisao i zaključio da će sve biti u redu ili vas je samo pregledao i rekao da imate dobro zdravlje - san se tumači doslovno. Biće upravo tako kako vam je lekar u snu obećao.
    Šta znači sanjati lekara?
  • Zakazati u snu pregled kod lekara - na javi sledi razgovor sa dragom osobom, najverovatnije sa dečkom ili mužem, ali moguće i sa najboljim prijateljem. Pripremite se za razgovor jer bi mogao biti dug i iscrpljujuć, a ishod će zavisiti od vaše dobre volje i strpljenja.
  • Sanjati sebe u čekaonici kod lekara - neka naizgled loša vest izazvaće kod vas bespotreban strah.
    Šta znači sanjati lekara?
  • Sanjati lekara izvan ordinacije, na ulici ili u neformalnom razgovoru - sreća i napredak. Ako ste imali bilo kakve probleme, vrlo brzo će se rešiti sa vrlo malo truda.
  • Dobiti recept od lekara - obavezno poslušajte savet starije osobe koja vas do sad nikad nije prevarila.



Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati detalje sličnog sna.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


1 коментар:

  1. Ja sam sanjala da sam otisla kod zubara sa majkom i ja sednem i zubar mi da nesto belo da namazem zube i meni zbog toga ispadne lek iz zuba.Lek imam i u stvarnosti.I meni taj zubar kaze da on ne moze nista da uradi.Da on to ne radi.I ja krenem kuci sa majkom a u zubu imam veliku rupu.I stignemo mi kuci.A ja molim majku i oca da me vode kod privatnika i oni nece.A meni se taj zub rasklati i otpadne a oni kazu nema veze.Mogu li da znam znacenje sna?

    ОдговориИзбриши