Ознаке

уторак, 9. јун 2015.

Sanjati bivšeg muža


  • Bivši muž kao glavni protagonist sna - najverovatnije se neće oglasiti baš on, ali san i dalje ima veze s prošlošću. Javiće vam se neko od kolega ili rođaka koje stvarno dugo niste sreli i verovali ste da je svaki kontakt prekinut. Obnoviće se stari poslovni kontakti ili ćete ponovo pokrenuti neki zaboravljeni biznis.
  • San u kojem je bivši muž u sporednoj ulozi - govori o tome da imate dosta nedovršenih poslova i da treba da radite postojano i dosledno, ali nikako ne dozvolite da vas zatrpaju tuđim poslovima. San ne treba tumačiti u kontekstu ličnog i emotivnog života.
  • Sanjati bivšu ženu bivšeg muža - govori o vašoj posesivnosti koja vam ne da mira čak i onda kada su ljudi i događaji davna prošlost. Bespotrebno se mučite, bolje je da svoje vreme posvetite sebi.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Sanjati da se bivši muž vratio - san govori o osećaju tuge i bespomoćnosti u vezi sa stvarima koje niste preboleli. Što pre raščistite sa prošlošću, to bolje za budućnost. Odlučite se. Ako nije kraj, razgovarajte i pokušajte popraviti ono što je moguće. Ako je kraj, onda je kraj, krenite dalje.
  • Pravdati se bivšem mužu u snu - imate osećaj krivice, mislite o rastanku kao da je to samo vaša greška i promašaj. Besmislena griža savesti kojom ćete upropastiti sebi život.
  • Sanjati seks sa bivšim mužem koji vam u snu ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo - vaš karakter i sklonost ka konfliktima može vas uskoro dovesti u nevolje. Kontrolišite se i izbegavajte svađe, nema potrebe trošiti život na takve besmislice.
  • Pokušavate se ljubiti sa bivšim mužem u snu ali vas neko ili nešto ometa, ili se budite u ključnom trenutku - san govori o tome da na javi ne dajete oduška svojim emocijama. Moguće je da se brinete zbog mišljenja okoline ili zbog ličnih kompleksa i predrasuda. Ne obraćajte pažnju na lažne moraliste i nemojte bez potrebe dodatno komplikovati ionako komplikovane odnose sa suprotnim polom.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Sanjati da vas ljubi bivši muž - sprema se avantura, ljubavni, romantični susret ili neobavezno druženje sa nekim ko vas već duže vreme posmatra iz prikrajka. Sanovnik najavljuje avanturu, ali ne govori o njenom ishodu. To ipak zavisi samo od vas.
  • Sanjati kako bivši muž želi da se vrati - moguće je da je to istina, da isto želi i na javi, a stvarni, objektivni problemi ga sprečavaju da učini prvi korak.
  • Udarati bivšeg muža u snu - san podseća na razlike koje su oduvek postojale među vama i opominje vas da do razvoda ipak nije došlo tek tako, bez razloga.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Sanjati pijanog bivšeg muža - vaš slobodniji odnos prema ljubavnim avanturama mogao bi vas dovesti u nepriliku. Ne morate se pravdati ni pred kime, ali nema potrebe ni namerno izazivati zlobnike, ne vredi nerviranja koje vam mogu prirediti.
  • Sanjati svadbu bivšeg muža - san govori o događajima u vašoj skorijoj budućnosti. Uskoro ćete sresti odgovarajućeg muškarca sa kojim možete započeti ljubavnu vezu koja vodi u brak. Nije nemoguće da je taj muškarac čak i vaš bivši muž.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Bivši muž je u snu mrtav - govori o vašoj nespremnosti da se oslobodite prošlosti. U srcu se od njega još niste rastali. Moguće je da ćete se pomiriti, ali nije sigurno koliko će sreća potrajati.
  • Bivši muž vas u snu grli - osećate se usamljeno i na javi vam još uvek nedostaje. Ako vi u snu grlite njega - moguće je da on prema vama još uvek gaji nežna osećanja.
  • Sanjati bivšeg muža sa novom devojkom - ovaj san ne odgovara stvarnosti već govori upravo suprotno. Bivši muž razmišlja o vama, brine za vas i kaje se zbog svojih grešaka i loših postupaka.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Sanjati bivšeg muža sa novom ženom - moguće je da ćete se naći u nezgodnoj situaciji. Sačuvajte hladnokrvnost i pribranost, nemojte ugroziti svoje dostojanstvo i samopoštovanje. Vi ste ipak iznad toga.
  • Često sanjati bivšeg muža - vaši odnosi su postali hladni i distancirani zbog umora i zasićenja. Nakon rastanka i vremena koje ste proveli razdvojeni jasno je da vas još uvek vežu uzajamno poštovanje i nežna osećanja i uspomene.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Bivši muž plače - san se tumači pozitivno i ohrabrujuće. On na javi razmišlja o vašem braku i svemu onome što je bilo vredno i kvalitetno. Ako i vi razmišljate na sličan način, i ako ne osećate bes koji je doveo do svađe i rastanka, možda je došlo vreme da razgovarate o pomirenju. Ipak, nemojte žuriti. Dosta stvari treba popraviti, jer ipak se niste rastali tek tako, bez razloga.
  • Svađati se sa bivšim mužem u snu - vi se još uvek volite a rastanak je prolaznog karaktera. Rastanak vam je bio potreban kako biste shvatili da ste upravo savršen par i da ste rođeni jedno za drugo.
    Šta znači sanjati bivšeg muža?
  • Udavati se za bivšeg muža u snu - ako su to vaše želje i na javi - želja će vam se ubrzo ostvariti. Ako bivšeg muža više ne volite, ostvariće vam se druga želja vezana za ljubav ili prijateljstvo. Drugim rečima - nova ljubav, bolja od stare.
  • Sanjati da se bivši muž izvinjava - san znači da je i na javi shvatio svoje greške i želi da ih ispravi. Stvarno će se potruditi da vas usreći, ako to ikako bude znao. San najavljuje da će se sigurno uskoro javiti, a vi imate taman toliko vremena da sami sebi iskreno priznate šta zapravo želite i da odlučite da li ćete mu pružiti još jednu priliku.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


6 коментара:

  1. Анониман25. јул 2015. 09:56

    Stranica (blog) Vam je odlicna. Odmah sam vas stavila u favorite. Sve najbolje u buducem radu.

    ОдговориИзбриши
  2. Dobar dan!

    Sanjala sam kako bivseg muza (sa kojim sam inace u vrlo dobrim odnosima posle razvoda) nosim u vodi. Rec je o moru, voda je bila mirna i nas dvoje smo se salili i zacikavali.

    Sta bi to moglo da znaci? I jos da dodam da sam vec dugo u drugoj vezi, jako sam srecna i zadovoljna i konacno imam neki svoj dusevni mir.

    Hvala!

    ОдговориИзбриши
  3. Sanjala sam bivseg muza kako mi je priso i iskreno priznao da ima jake osjecaje prema meni i da me jos voli ali da me izbjegavao sve vrijeme jer kad bi me vidio borio se sa snaznim porivom da me zagrli ljubi da vodi ljubav sa mnom. Pali smo odmah jedan drugom u zagrljaj. U miru smo lezali jedan kraj drugog. U daljini su se izmjenjivali likovi koje ne znam. Nisam se na njih obazirala. U jednim trenu u sobu ulazi moja mama i s prezirom me gleda. (U stvarnosti ona je kriva za nas razlaz) ja da cu nesto zaustiti ali u taj tren sam se probudila jer me kcer probudila

    ОдговориИзбриши
  4. Sanjala sam muza sa kojim sam rastavljena jer me je prevario da sam se pomirila i da imamo jos jedno dete.Sina.

    ОдговориИзбриши
  5. Sanjala sam bivseg vanbracnog muza sa kojim sam se rastala pre 10 godina-Da smo se pomirili....

    ОдговориИзбриши