Ознаке

среда, 17. јун 2015.

Sanjati bivšeg dečka


  • Snovi o bivšem dečku su podsvesno upoređivanje bivšeg sa sadašnjim. Oprez, vodite računa da sa sadašnjim dečkom ne izazivate bespotrebne razmirice i svađe.
  • Ako često sanjate bivšeg dečka - san upozorava da previše razmišljate o prošlosti a to vas ometa u sadašnjosti i otežava uspostavljanje novih prijateljstava. Kraće rečeno, nova ljubav se neće pojaviti dok ne raščistite sa starom.
  • Ljubiti se u snu sa bivšim dečkom - na javi sledi iznenađenje.
    Šta znači sanjati bivšeg dečka?
  • Imati seks sa bivšim u snu - neka neprijateljstva ili loši odnosi koje imate sa pojedinim ljudima sve više se pogoršavaju, a rešenje ne zavisi od vas.
  • Sanjati svađu sa bivšim - lični i ljubavni život se popravljaju i to će se nastaviti i u narednom periodu.
  • Rastati se sa bivšim u snu - sledi upoznavanje i nova veza.
  • Sanjati tuču sa bivšim dečkom - sadašnji dečko pokazuje ili će početi ispoljavati posesivnost.
  • Bivši dečko u snu gaji nežna osećanja prema vama i brine za vas - spremite se za neprijatna iznenađenja na javi. Nemojte započinjati neozbiljne poduhvate, bilo u poslovnim ili ljubavnim odnosima, posledice bi mogle biti neočekivano ozbiljne.
  • Sanjati smrt bivšeg dečka - uskoro ćete se udati ili roditi dete.
    Šta znači sanjati bivšeg dečka?
  • Bivši dečko je ljut i optužuje vas za prevaru - podsvesni strah da ćete izgubiti sadašnjeg dečka ili da ćete biti iznevereni. Bespotrebno se mučite, slobodno uživajte u pažnji i poštovanju koje vam ukazuje sadašnji dečko.
  • Sanjati izmučenog, izmrcvarenog bivšeg dečka - razboleće se neko iz vaše šire familije.
  • Bivši dečko govori o rastanku, ne objašnjava razloge rastanka i ne razumete baš najbolje šta tačno govori - ovakvi snovi ili uzrokuju anksioznost i apatiju kod žena i devojaka koje još nemaju novog partnera, ili je san direktna posledica ove anksioznosti koja već postoji.
    Šta znači sanjati bivšeg dečka?
  • Uznemirujući snovi o bivšem dečku - strah od gubitka i emocionalna nestabilnost.
  • Ako bivšeg dečka sanjate često i u različitim situacijama - možda su vaša osećanja za njega još uvek živa i on zauzima veliki dio vaših misli i na javi. San takođe može označavati vašu svakodnevnu bojazan da nikad nećete naći svoju srodnu dušu.
  • Sanjati bivšeg dok ste na samom početku veze sa novim dečkom - san označava nedostatak strasti i govori o seksualnim odnosima kojima niste sasvim zadovoljni. Možda će se odnosi i popraviti, ali treba razmisliti o tome zašto već sad nema strasti.
    Šta znači sanjati bivšeg dečka?
  • Sanjati bivšeg u braku sa drugom devojkom - na javi ćete napokon oprostiti nekome nepravdu koju vam je naneo ali se iskreno pokajao i izvinio se.
  • Bivši dečko u snu pati za vama i neprestano o vama razmišlja - čuvajte se vradžbina.
  • U snu ne možete završiti razgovor sa bivšim - ovakav san, naročito ako je do rastanka došlo vašom krivicom, govori o griži savesti koju osećate i o tome da svoje postupke ne možete sami sebi oprostiti. Ako bivši dečko pokaže dobru volju i strpljenje da porazgovarate, to bi vam moglo donekle olakšati ovaj težak period kroz koji prolazite.
    Šta znači sanjati bivšeg dečka?
  • Sanjati da je bivši dečko mrtav a da vam u životu u nečemu pomaže - sve poslove koje ste preduzeli završićete lako a u ljubavnom životu sledi lep i zanimljiv period.
  • Sanjati da ste u braku sa bivšim dečkom - nevolje, nezgodan period briga i lošeg raspoloženja.
  • Bivšeg dečka u snu ne možete prepoznati - san najavljuje velike promene kako u vašem, tako i u njegovom životu. Moguće je da ćete se na javi uskoro sresti i možda čak obnoviti vezu.
  • Poklon od bivšeg u snu - na javi je moguća izdaja od ljudi od kojih to najmanje očekujete.
    Šta znači sanjati bivšeg dečka?
  • Čuti glas bivšeg dečka u snu ili razgovarati telefonom - znak da on još uvek nije preboleo rastanak i da u stvarnosti želi da razgovara sa vama i da popravi stvari ako se ikako mogu popraviti.
  • Ubiti bivšeg dečka u snu - sledi period u kojem će vam sve polaziti za rukom. Ovaj period je takođe dobar za promene, pa ako osećate potrebu da u životu nešto menjate, sad je pravo vreme. Samo hrabro napred.
  • Sanjati svoju prvu ljubav - u životu vam nedostaju nežnost i nevina, čista osećanja koja ste gajili u mladosti.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


23 коментара:

  1. Sanjati kako od bivseg decka dobijam dve jagode, jedna je zrela, a druga zelena. Zelim znati znacenje tog sna. Hvala :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sta znaci kad devojka sanja da njen prijatelj govori lose o decku s kojim je?

    ОдговориИзбриши
  3. Sanjala sam da mi se bivsi priblizava dok ja cekam svog muza da izadje iz toaleta. Kad je bio na nekih 2m rastojanja od mene, skinuo je naocare za sunce i posmatrao me je. Ja sam pocela da bezim, da mi ne bi napravio problem s' muzem.

    ОдговориИзбриши
  4. Sanjam da mi pise bivsi decko poruke jako puno sam citala na mob i pise da mu je predivno u francuskoj sta to znaci

    ОдговориИзбриши
  5. Vec nekoliko puta sanjam bivseg decka iz djetinjstva. Nismo u dobrim odnosima. Sanjala sam da sam u busu i da vidim njega na nekoj stanici kako se ljubi s svojom drugaricom,nakon cega sam rekla drugarici hej vidi ovo,a on je bio sjediste ispred mene. Sta to znaci?

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман1. март 2016. 08:07

    Sanjala sam bivseg decka kog sam ja ostavila da bih bila sa drugim. On je mene mnogo voleo ali sada je sa novom devojkom. U snu, on mene nosi na krkacama i nas dvoje setamo, ljubimo se, vozimo se, pricemo.. U snu je i dalje ljut i ne bi ostavio sadasnju devojku ali kao ja sam provirila u njegov telefon i videla da cuva sve nase zajednicke slike iz tog perioda.. Plakala sam u snu..

    ОдговориИзбриши
  7. Sanjala sam bivseg decka,kako ima dugu kosu ,a inace nosi skroz kratku i ja treba da ga osisam,ali ne mogu naci makaze,a njegovoj zeni u tom trenutku pozli i on je hitno nosi u rukama kako bi dosao do bolnice,a ja sve to posmatram.

    ОдговориИзбриши
  8. Sanjala sam bivseg decka,kako ima dugu kosu ,a inace nosi skroz kratku i ja treba da ga osisam,ali ne mogu naci makaze,a njegovoj zeni u tom trenutku pozli i on je hitno nosi u rukama kako bi dosao do bolnice,a ja sve to posmatram.

    ОдговориИзбриши
  9. Sanjala sam kako me bivsi decko stiti i brani od verbalnih napada njegove porodice,narocito brata,dok se ja njima pravdam i ubedjujem ih kako ja njega zaista volim.Zatim smo bili u objektu gde je bila eksplozija,srecom preziveli smo oboje.

    ОдговориИзбриши
  10. Sanjala sam tri puta za redom bivseg decka,kako mi spasava zivot,a san je kako mene udaraju kola,a on me podize i ide zajedno sa mnom u hitnu.

    ОдговориИзбриши
  11. Sanjala sam devojku s kojom je moj bivsi bio prije mene, a vratio joj se i nakon veze sa mnom. U snu se nas dve srecemo u biblioteci, primecuje ko sam ja i krece ka meni. Mozete li mi protumaciti ovo?

    ОдговориИзбриши
  12. Sanjala sam svog bivšeg, nasmijanog i lijepog kao nekad...davno ...od prije dvadesetak godina

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман19. мај 2016. 21:31

    Sanjala sam bivseg i sadasnjeg decka kako me oboje istog dana prose...s tim da sam prihvatila prsten od bivseg i otisla s njim...sta to znaci?

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман22. мај 2016. 11:06

    Sanjala sam bivseg decka kako je dosao kod mene da prespava a ja nisam bila kući

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман30. мај 2016. 14:24

    Sanjala sam bivšeg kako me zove telefonom, plače, izvinjava se i moli me za oproštaj (u stvarnosti mi je uradio grozne stvari), a ja sam pokušavala da ga smirim pričom i da ne mogu da mu se vratim, a razmišljala sam da to ipak uradim. Šta znači to?

    ОдговориИзбриши
  16. Sanjala sam kako trebam poljubiti bivseg decka u snu I on isto to zeli I ja na kraju nisam mogla I ne uradim to..a u stvarnosti zelim biti sa njim ponovo..

    ОдговориИзбриши
  17. Sta znaci sanjati bivseg I on vam kaze vidis da nam ne ide.Molim vas sta to znaci?

    ОдговориИзбриши
  18. Sanjala sam bivseg momka s kojim sam raskinula prije mjesec ipo,a i dalje ga volim kako mi se javio,poslao mi je poruku ko skita taj ne pita :) Sta to znaci?

    ОдговориИзбриши
  19. Sanjala sam bivseg momka s kojim sam raskinula prije mjesec ipo,a i dalje ga volim kako mi se javio,poslao mi je poruku ko skita taj ne pita :) Sta to znaci?

    ОдговориИзбриши
  20. Postovani,
    Mene zanima. Sanjao sam skolsku drugaricu, iz osnovne skole, sa kojom sam pio kafu pre godinu ipo dana, i posle toga se nismo videli a ni culi. Ja sam nju sanjao, kako smo se sreli na ulicu, ja isao sa drugom a ona i jos dve drugarice. I kada smo se sreli citiram. " prisla mi i sapnula mi na uvo, da je raskinula sa deckom".
    Mene interesuje sta znaci to. Nikada nismo bili zajedno, ali nzm sta znaci kada sanjam drugaricu koja je meni rekla da je raskinula

    ОдговориИзбриши
  21. Sanjala sam kako sam u sobi sa bivšim, a on donosi papir, tačnije kaznu za prekršaj koji je napravio u saobraćaju. Od kako smo raskinuli druži se sa lošim društvom, pa su kao i oni bili u sobi. Šta to znači?

    ОдговориИзбриши
  22. Ja sam sanjala bivseg decka,da je dosao do moje ucionice u skili u kojoj je isao,i zavrsio prosle godine ,pogledao me i nestao. Stalno se pojavljivao ,gledao me i cutao. Bas me zanima sta je to,znaci.

    ОдговориИзбриши
  23. Анониман10. март 2017. 13:54

    sanjala sam da sam srela bivšeg dečka slučajno, u kafiću naše nekad zajedničke firme.. Stajao je za barskom stolicom pred moga stola, prvo okrenut leđima i kao slučajno je stao pored mog stola, pa me kao slučajno primijetio dok se okrenuo. Prvi poriv mi je bio da odmah odem ali sam ostala i otrpjela njegov tup pogled. Potom mi je prišao s druge strane, za stol lijevo od mene ali me svejedno pogledao i čak zazvao imenom, ne nadimkom kako me uvijek zvao, i pitao da li je čovjek s moje druge strane, za stolom dalje, neki naš kolega... Koji bezvezan san... Nismo se rastali u dobrim okolnostima, on je bio moja prva ljubav i dugo mi je trebalo da ga prebolim, ne mislim na njega, imam novi život i ovakav san mi je doista čudan.. Tim više jer mislim da me nije volio ..

    ОдговориИзбриши