Ознаке

понедељак, 25. мај 2015.

Sanjati zlato, videti zlato u snu


  • Zlato u snu povezano je najčešće sa poslom, karijerom i finansijama. Pravilno tumačenje sna može nam pomoći da na vreme uvidimo neke greške koje je još moguće ispraviti.U zavisnosti od detalja, san govori ponešto i o međuljudskim, posebno ljubavnim odnosima.
  • Zlatni lančić - dobar san u svim kontekstima. Ako ga nosite oko vrata - ubrzo očekujte veliki poslovni uspeh; ako vam neko pokloni lančić - poslovni uspeh će nastupiti uz pomoć lika koji ste sanjali ili uz neočekivanu pomoć nepoznatog čoveka. Ako vi nekome poklonite zlatni lančić u snu - vašom zaslugom će prijatelji ili porodica ostvariti poslovni uspeh i materijalno blagostanje.
  • Sanjati zlatnu narukvicu ili naušnice - tumači se u odnosu na emocije koje san izaziva: ako ste srećni jer ste dobili ili našli zlatni nakit - sledi poslovni uspeh. Ako ste tužni - uspeh će izostati i pored truda. Ako nekome poklonite zlatnu narukvicu ili naušnice, a pri tome ne osećate radost - bićete ljubomorni na tuđi uspeh.
  • Zlatni prsten u snu je uvek simbol venčanja. Ako je lep i blistav - takav će biti i brak. Ako je prsten prljav, ispucao ili slomljen - još jednom preispitajte svoju ljubav pre nego što se burma nađe na vašoj ruci.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Sanjati slomljeno zlato - poslovni neuspeh. Ako tek nameravate započeti veliki poslovni projekat - pokušajte ga odgoditi dok ne sagledate još neke aspekte koji su vam možda promakli.
  • Slomljena zlatna burma u snu - za udatu ženu - bračne razmirice, svađe ili čak razvod. Za neudatu devojku - razmislite još jednom da li je vaš dragi zaslužio veliko poverenje koje mu ukazujete.
  • Sanjati zlatni pesak, prašinu ili neoblikovane komade zlata - sledi period velike kreativne energije. Iskoristite ideje koje vam se vrzmaju po glavi i osmislite dobar plan kako da ih realizujete. Zatim hrabro krenite napred, ovo vam je prilika da steknete materijalnu nezavisnost i ugodite sebi onako kako i zaslužujete.
  • Zlatne poluge u snu - ostvarivanje vaših velikih poslovnih ideja neće nikome učiniti štetu. Naprotiv, profitiraće svi oni koji vam se pridruže i pomognu ili podrže vaš projekat.
  • Neko vam je u snu poklonio zlato - dobra vest, naročito ako je poklon protkan i draguljima ili drugim ukrasima. Što je poklon lepši, to će vas vest više obradovati.
  • Sanjati mnogo zlata - ako na javi imate mnogo zlata, postoji strah da ćete osiromašiti. Slede neočekivani troškovi. Ako na javi ne posedujete zlato - sledi dobitak ili će vam neko otpisati dugove i sačuvati vas od velikih materijalnih problema.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Trudnica sanja zlato - veoma dobar san. Porođaj će proteći lako, bez ikakvih problema, a na svet će doći lepo i zdravo dete.
  • Naći veliku količinu zlata ili drugih dragocenih predmeta - novčani dobici i blagostanje pojaviće se skoro sami od sebe, bez ulaganja truda i energije.
  • Sanjati da od nekoga tražite zlato ili bezuspešno tragati za zlatom - loš san. Nikako da vam krenu poslovi ili uopšte ne možete da nađete posao. I pored truda koji ulažete proći će još neko vreme pre nego što "stanete na svoje noge".
  • Sanjati zlatni rudnik iz kojeg skupljate iskopano zlato - vaše poslovne akcije razvijaju se nauštrb nečije sreće. Razmislite još jednom da li je poslovni uspeh i materijalno blagostanje ono što će vas istinski usrećiti.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Prati zlatne predmete u snu - imate potrebu da pred ljudima opravdate svoje postupke ili da se na neki način odbranite od lošeg glasa koji vas bije. Želite da u očima drugih budete bolja osoba. Ako vam je savest mirna, nema potrebe da se pravdate. Ako ste se o neke ljude ogrešili, priznajte to, izvinite se i pokušajte stvari popraviti. Ljudi u suštini nisu zli, najverovatnije će vam sve oprostiti.
  • Prikupljati zlato u snu - nije dobar san, sledi teška materijalna situacija. Ako ste u snu nakupili veliku količinu zlata - materijalna situacija neće biti neizdrživa, ali ipak ni približna onome na šta ste navikli.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Sanjati da sakrivate zlato - ako u snu krijete zlato ili branite da ga drugi pogledaju ili dodirnu - san govori o pohlepi koja nikome ne može doneti nikakvo dobro. Ako na javi niste pohlepni, san može biti upozorenje da svoje dragocenosti stvarno sakrijete, moguća je krađa, ili vam neko radi iza leđa sa željom da vas materijalno upropasti.
  • Kupovati zlato u snu - na javi vas čeka puno neizbežnog posla koji vam neće doneti nikakvu zaradu.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Kupovati zlato u ogromnim količinama - vreme je da preispitate svoje ponašanje i način života te da odredite prioritete. Moguće je da izgubite prijatelje ili da dođe do zahlađenja odnosa u porodici zato što previše vremena posvećujete sticanju novca koji vam u tolikim količinama zapravo nije ni potreban.
  • Sanjati da ste izgubili zlato - veoma loš san. Propuštate priliku da rešite važna životna pitanja, i to samo zato što ste lenji i neodgovorni. Trgnite se i pokušajte popraviti stvari dok još nije prekasno.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Izgubiti zlatni prsten u snu - nevolje u braku ili u ljubavnoj vezi. Ako vam je stalo do veze, nemojte terati mak na konac i utvrđivati ko je kriv. Pokušajte zajedničkim snagama potražiti rešenje problema.
  • Sanjati da ste ukrali zlato - san upozorava da biste mogli izgubiti poštovanje i ljubav dragih osoba ako nastavite sa neprijateljskim ponašanjem za kojim uopšte nema potrebe. Nema razloga da budete osorni i neljubazni, niko vas ne tera da radite stvari koje vam ne prijaju.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Sanjati da vam je neko ukrao zlato - bolje pripazite sa kime delite tajne. Malo se distancirajte od društva, tako ćete lakše uočiti one koji se pretvaraju da su vam prijatelji. Obratite pažnju na zdravlje. Ako imate tegobe koje već neko vreme zanemarujete - pravo je vreme da posetite lekara.
  • Poklanjati zlato u snu - nije baš dobar san. Možete očekivati izdaju, i to baš od osobe kojoj ste u snu zlato poklanjali. Za mladu devojku san znači da će pogrešiti ako svoju slobodu da nekome koga ne voli, samo zato što muškarac ima novca i može joj obezbediti materijalno blagostanje.
    Šta znači sanjati zlato?
  • Pozajmiti nekome zlatni nakit u snu - nećete moći naplatiti dugove. To će vas naučiti da pozajmice dajete samo ljudima koji su vaše poverenje već opravdali i dokazali se kao prijatelji.
  • Progutati zlato u snu slučajno - nove kreativne ideje koje će dovesti do poslovnog uspeha i napretka u karijeri. Progutati zlato u snu namerno - sklonost ka nasilničkom, ekscentričnom i bezobzirnom ponašanju, koje neizbežno vodi gubitku prijatelja i problemima u porodici.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


6 коментара:

  1. sanjala sam nepoznatog coveka koji mi je govorio o nekom mestu gde ima zlata?

    ОдговориИзбриши
  2. Sanjala sam da poklanjam lijep zlatan prsten,bros i mislim nausnice. Poklanjala sam ih bliskoj rodici iz ljubavi. Bilo je i zute boje no vise je prevladavala boja srebra i bijelog zlata sa lijepim bijelim dijamantima. Ti pokloni su bili u crvenoj barsunastoj kutijici. Osoba kojoj sam to poklanjala nije ih uzela. Sa srecom sam joj darovala ali kada je okrenula glavu bila sam iznenadjena i po malo tuzna. Mislila sam da joj se to ne svidja pa sam donijela neki drugi nakit ne sjecam se tocno sta mislim da je bio prsten i bros iste boje i iste boje kutijica ali je ona opet bez rijeci dobila kao da se bojala. Ja sam bila jos vise tuzna govoreci joj uzmi ovo je za tebe jer te volim. Samo se nasmijala i otisla iza bijelih vrata.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман31. март 2016. 06:29

    Trudnica sam. Imala sam svekrvu koja je vec medju mrtvima, ali je nisam ja nikada upoznal.
    Sanjala sam kako sam je upoznala i bila je bas divna prema meni i da mi je poklonila prsten.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман27. март 2017. 14:53

      Dobro je kad u snu neko ko nije vise medju zivima daje nesto ,ne valja kad uzima . Pozdrsv sve najbolje

      Избриши
  4. Анониман3. јул 2016. 18:08

    Mislim da je trudnica dobila blagoslov od pokojne svekrve

    ОдговориИзбриши
  5. Sanjala sam kako bezim iz kuce u kojoj sam zivela sa nepoznatim, nezeljenim covekom i uspijem izaci iz kuce upalim auto i podjem. Medjutim setim se da sam nesto zaboravila da uzmem, vracam se i u nrkoj natkasni nalazim zlato za koje mislim da je moje, a koje nisam nosila samo sam tu nasla. Bio je neki lanic sa priveskom i tako jos neke sitnice od zlatna u nekoj kutiji crvenoj ili neki svilrni crveni materijal. Naravno u snu sam pomislila da nije moje to zlato, ali posto sam bezala shvatila sam da sam udata za tog coveka cije je zlato i uzela ga i krenula ka vratima da bezim i vidim da mi neki ulazi u auto i krafe mi auto, zlato bacam iz ruku i trcim ka kolima da bezim.

    ОдговориИзбриши