Ознаке

среда, 18. март 2015.

Sanjati svađu, svađati se u snu


  • Snovi o svađi pokazuju emocionalnu napetost koja u snu dolazi do izražaja zbog nemogućnosti da se ispolji na javi.
  • Svađati se s mužem - u odnosima sa mužem izbegavate razgovor o važnim spornim temama. Nastojite da očuvate mir u kući, a to je naivno jer problemi ne nestaju ako se o njima ne priča, već upravo suprotno.
  • Ako često sanjate svađu sa mužem  - san govori o vašem strahu da bi se nešto slično moglo dogoditi na javi. Plašite se razvoda, ali za takvim strahovima nema potrebe. Bez obzira na nesporazume, brak je ipak pozitivna institucija.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Sanjati svađu sa drugaricom - razmišljate o nepromišljenim postupcima svoje drugarice, ali ne želite da remetite odnose, pa ljutnja dolazi do izražaja u snovima. Kažite šta mislite i osećate, istina će svakako izaći na videlo, a možete svima uštedeti nerve i uzalud potrošeno vreme.
  • Svađati se sa majkom - još jednom se pokazuje razlika između životnih stilova i generacijski jaz. Ovakvi snovi su sastavni dio odrastanja a često podstiču na rešavanje nesporazuma pre nego što se pretvore u probleme.
  • Svađati se sa momkom u snu - u stvarnosti ne razgovarate o temama koje vas muče, gurate pod tepih važne stvari da bi naizgled sve bilo u redu. Pre ili kasnije istina će izaći na videlo. Bolje je onda što pre, jer će nastati još veća šteta.
  • Ako se u snu često svađate sa momkom, moguće je da od njega zavisite finansijski ili u nekom drugom smislu. U snu se suprotstavljate onome čemu se ne možete suprotstaviti u stvarnosti.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Svađa sa drugom - moguće je da ćete upasti u nevolje zbog svoje tvrdoglavosti. Najverovatnije će vas iz nevolje izvući upravo taj drug sa kojim ste se u snu svađali.
  • Sanjati svađu sa prijateljima - predstoje vam neki nesporazumi koji na prvi pogled deluju ozbiljno a zapravo su potpuno bezazleni.
  • Sanjati svađu sa ocem - nesporazumi u stvarnosti su već otišli toliko daleko da se nastavljaju i u snovima. Razmislite o tome da li vam je savest čista, jer ako dođe do skandala stvari će se na čistac iznositi javno, pred porodicom i prijateljima.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Svađa sa devojkom - san upozorava baš na to da bi se isto moglo dogoditi u stvarnosti. Preuzmite inicijativu i potrudite se da do svađe ne dođe jer ćete u suprotnom izvući deblji kraj.
  • Svađa sa roditeljima - san govori o nerazrešenom konfliktu unutar vas samih koji tinja već odavno. U odnosima sa roditeljima potrebno je da vi budete razumna strana, da stvari sagledate objektivno i da predložite rešanja ili kompromise.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Sanjati svađu sa bivšim - znači da ga u snovima još niste prihvatili kao bivšeg. Pretresate probleme i tražite nemoguća rešenja. Kroz ovaj san pokušavate se osloboditi napetosti koju na javi osećate u vezi sa temom raskida veze.
  • Svađati se sa nepoznatom ženom - govori o konfliktima unutar same ličnosti. Budite iskreni sami prema sebi, makar to stvarno niko ne mora znati.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Svađa sa sestrom - spremate se da učinite nešto za šta unapred znate da se njoj neće svideti. Ili postupite drukčije ili se psihički pripremite za iscrpljujuće svađe i rasprave.
  • Svađa sa rodbinom - ako nastojite da svima ugodite, moguće je da svu nakupljenu ljutnju iskalite na rođacima u najnezgodnije moguće vreme.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Sanjati svađu sa bratom - na san projektujete svoju ideju da brat nije zadovoljan vašim postupcima ili vašim načinom života. Zapamtite da, na kraju krajeva, samo vi stvarno znate šta je za vas dobro a šta nije.
  • Svađa sa suprugom - u stvarnosti se sprema bura. Romantična večera i cveće mogu stvari sprečiti, inače ćete ih dugo i mukotrpno lečiti.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Svađati se sa pokojnikom - ovaj san uvek ima misteriozno tumačenje. Jedno od tumačenja je da je duh pokojnika zabrinut za vaše zdravlje. Ako imate zdravstvene poteškoće a odlažete posetu lekaru, sad je pravo vreme da to učinite.
  • Ako pokojnik nestane u toku svađe, moguće je da ste samo premoreni. Posvetite malo vremena sami sebi.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Ako je pokojnik ljut na vas - imate nerazrešene sukobe sami sa sobom, unutrašnji nemir i nezadovoljstvo koje zapravo zavise samo od vas. Što pre to shvatite, biće vam lakše da promenite stvari koje vam se zapravo ne sviđaju a ipak ih radite.
  • Sanjati svađu sa nepoznatim muškarcem - strah od suprotnog pola uopšte. Stvari su često jednostavnije nego što izgledaju, nemojte sve shvatati preozbiljno.
    Šta znači sanjati svađu?
  • Svađa sa susedima - najavljuje svađu koju nikako ne možete izbeći. Budite pribrani, kako biste se što manje iznervirali.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


4 коментара:

  1. Sanjala sam kako se svadjam sa ujakom koga neizmerno volim i kako se tucemo medjusobno,na kraju on odlazi na meni nepoznatu destinaciju i pozdravljamo se samo uz srecan put. Sta to treba da znaci?

    ОдговориИзбриши
  2. Sanjala sam da je dosla moja sestra i zet i da su trazili mlijeka. Otisla sam da pomuzem kravu, u snu ih imam tri a ovako nemam nijednu ali sam imala,ali nije bilo mlijeka. Onda je moja mladja snaha (mog unuka zena) pocela da prica kako su dosli tu da piju mlijeko...i ja sam joj odgovorila i posvadjale smo se. A inace nismo u neki sjajnim odnosima.Sta to znaci?

    ОдговориИзбриши
  3. Sanjao sam kratku svadu s ocem, uvrijedio me i ja sam otisao, ok tu mi je sve jasno. Iste te noci sanjao sam svadu sa simpatiom s kojom sam u snu bio u vezi, a na javi nismo. Razlog svade je bio bezvezan, nesto kao hladno je u kuci ne znam tocno ne mogu se sjetiti. Ta svada s njom nije bila mnogo agresivna vise nesto kao neugodan razgovor koji zavrsava prekidanjem nase veze i razilazenjem, ona ulazi u bus ja ostajem na stanici. Zatim novi kadar ja dolazim na rodendan njezine necakinje u kucu njene sestre gdje je ona i cijela njezina obitelj (sve ih poznajem). Ona mi otvara vrata pozdravljamo se sa "cao", ulazim u kucu... Budim se, ugledam plafon malo se priberem i shvatim da sam sanjao i da sada moram na posao. Zanima me najvise ovaj dio sa simpatiom. Unaprijed hvala na odgovoru. ps. ovo je treca noc za redom da je sanjam, ali prethodna dva puta nije bilo ni govora o svadi.

    ОдговориИзбриши
  4. Ovako, odma na pocetku da kazem, da vec dugo ne pricam sa svekrvom a moj muz isto tako, nekada joj se javi i to je to. Imali smo problema sa njom i ona uporno pokusava da otera mene i nase dete od njega. Sanjala sam da je ona dosla kod nas u kucu (sto se nije desilo skoro i da je pocela da se svadja, uglavnom je to bilo da ja nisam za njega, da bi trebala da odem ali on joj je poverovao i ja sam samo izletela onako iz kuce i vrisnula u plac, to me probudilo i bila sam sva uplakana.. On zna kakva je ona i sta nam je sve radila i ne zeli je blizu nas. Ali ona to ne prihvata nego na sve nacine pokusava da nas posvadja. Ovaj san me, posle svega sta nam je uradila, jako plasi ..

    ОдговориИзбриши