Ознаке

среда, 25. март 2015.

Sanjati menstruaciju, mesečnicu


  • Sanjati menstruaciju - simbol čišćenja i obnove, novi početak, nova faza u privatnom ili društvenom životu. Ako menstruaciju sanjaju stariji ljudi, simbol dobrog zdravlja i dugog života.
  • Menstruaciju sanja mlada devojka - san upozorava da treba obratiti pažnju na zdravlje. Ako imate neke poteškoće koje zanemarujete, san vas upućuje na to da je sad pravo vreme da posetite lekara. Ako već od ranije imate probleme sa zdravljem, potrebno je da odete na kontrolu ili savetovanje.
  • Starija devojka sanja menstruaciju - spremna je za materinstvo, ali se plaši i na javi ne sme ni sama sebi priznati šta je zapravo muči.
    Šta znači sanjati menstruaciju?
  • Odeća zaprljana menstrualnom krvlju - na javi se nosite sa ozbiljnim nevoljama. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć, prijatelji znaju da ćete im se odužiti kad za to dođe vreme.
  • Trudnica sanja menstruaciju - ovaj san je naročito dobar za trudnice. Beba je zdrava i lepo napreduje. Ako je trudnoća poodmakla - porođaj će proteći u najboljem redu, brzo i bezbolno.
  • Menstruacija kasni - sprema vam se važan susret, poslovni ili ljubavni sastanak. San upozorava da na ovaj sastanak obavezno dođete na vreme, kako ne biste propustili priliku koja se ne pojavljuje tako često. Ako ne koristite kontracepciju, strah od neželjene trudnoće se nastavlja i u snovima. Neodgovornost vas svakako može dovesti u nevolju.
  • Menstruacija počinje pre vremena - neki dugo očekivani sastanak će biti odložen za neko vreme. To ne zavisi od vas, sve što možete učiniti je da čekanje učinite korisnim i za to vreme učinite za sebe nešto lepo i dobro.
    Šta znači sanjati menstruaciju?
    • Nameštaj i različiti predmeti zaprljani menstrualnom krvlju - san odaje preveliku radoznalost. Bolje bi bilo da osmislite svoj vlastiti život nego što se bavite tuđim problemima.
    • Male svetle fleke od krvi po nameštaju - doći će vam gosti kojima se uvek obradujete. Moguće je da će vam doneti neke lepe vesti.
      Šta znači sanjati menstruaciju?
    • Sanjati da čekate menstruaciju a ona ne počinje - nevolje koje nećete izbeći ali će se problemrešiti lakše nego što ste očekivali. Ako menstruacija počne - pomoći će vam rođaci od kojih niste očekivali pomoć.
    • Krv teče po nogama - razočaraće vas neko kome verujete i to će za vas biti veoma bolno iskustvo. Ne brinite, bolje je da što pre saznate kakvi su zapravo ljudi kojima ste okruženi. Tako ćete se moći posvetiti onima koji stvarno zaslužuju vaše vreme i pažnju.
    • Šta znači sanjati mesečnicu?
      Krvarenje je obilno
      i ne možete ga zaustaviti - naići ćete na prepreke koje će odgoditi ostvarenje vašeg poslovnog cilja. Ne računajte na pomoć kolega. Ako krvarenje prestane - neočekivana pomoć.
    • Muškarac sanja menstruaciju kod svoje devojke ili žene - potreba za ženskim društvom. San označava strastvenog muškarca kojem žene ne mogu odoleti. Ako muškarac nema devojku, sad je pravo vreme za upoznavanje i vezu. San najavljuje da nova veza koju započnete obećava zabavu i strast, a možda i nešto više od toga.
      Šta znači sanjati menstruaciju?
    • Muškarac sanja da ima menstruaciju - nezadovoljstvo u ljubavnim i seksualnim odnosima. Gasi se strast a žena je sve manje zainteresovana. San takođe može označavati ljubomoru koja zbog loših ljubavnih odnosa nije neopravdana.

    Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
    Lep pozdrav :)
    alhemija snova


    6 коментара:

    1. Sanjala sam kako u prodavnici od jednom osetim kako sam dobila i da mi krv tece po nogama i da mi je takodje krvava odeca,ali krvarenje je bilo obilno

      ОдговориИзбриши
    2. Sanjala sam da su mi hlače skroz krvave. I kao ja nisam primjetila vec mi momak rekao da su krvave. Okrenula se i kao ups dobila sam menstruaciju.

      ОдговориИзбриши
    3. Ja sam sanjala da mi je krv po celoj hajini

      ОдговориИзбриши
    4. Анониман16. мај 2016. 11:55

      Trudna sam, i sanjala sam da sam dobila menstruaciju u domu zdravlja, i da sam trazila svog doktora kod nisam mogla da nadjem...

      ОдговориИзбриши
    5. Ja sam sanjala svoju unučicu od godinu ipol da je dobila menstruaciju da joj je uložak u gaćicama bio krvav.Jako sam uplašila se u snu jer sam znala da to nije normalno .Što bi to značilo?

      ОдговориИзбриши