Ознаке

понедељак, 9. фебруар 2015.

Sanjati zmiju, videti zmiju u snu


  • Zmija u snu - simbol mudrosti, možete očekivati važne informacije i nove spoznaje. Obratite pažnju na nepoznate ljude koji vam se obraćaju.
  • Sanjati zmije u mraku - napredak u karijeri, bolje radno mesto ili veća primanja.
  • Zmija u kući gmiže bez straha - obratite više pažnju na goste, moguće je da neki imaju loše namere i mogu izazvati svađu u porodici.
  • Sanjati zmiju otrovnicu - loša atmosfera u porodici, moguće jeda partneri nešto kriju jedno od drugog. Ne donosite prenagljene odluke. dobro razmislite da ne biste izazvali nepotrebne konflikte.
    Šta znači sanjati zmiju?
  • Sanjati ogromnu debelu zmiju - san se tumači na osnovu osećanja koja ste usnili. Ako ste osetili očajanje - slede nova poznanstva sa srdačnim i zanimljivim ljudima.
  • Klupko zmija u snu - neočekivana poseta rođaka, sa kojima niste u dobrim odnosima. Ukažite imgostoprimstvo i primerom im pokažite da svađe nemaju nikakvog smisla. Mir i ljubav.
  • Ako ste videli mrlju na glavi zmije - nestaće neprijatnosti na poslu i ponovo ćete raditi u opuštenoj i kreativnoj atmosferi.
  • Sanjati mrtvu zmiju - tumači se prema vremenu koje je vladalo u snu.
  • Mrtva zmija na kiši ili snegu nagoveštava suze i teške emocionalne periode. Mrtva zmija na sunačanom danu bez vetra -  dobićete novac da odete u veliku kupovinu.
    Šta znači sanjati zmiju?
  • Mrtva zmija na vetru - san upozorava da ćete se morati suočiti sa problemima u stvarnom životu, pre svega sa lošim međuljudskim odnosima.
  • Sanjati vodenu zmiju - dostupno vam je tajno znanje poznavanja magije koje uz veliki trud i angažovanje možete upoznati i koristiti.Takođe može značiti velika naučna dostignuća te svetsku slavu u oblasti nauke.
    Šta znači sanjati zmiju?
  • Sanjati male zmije - mali sukobi unutar porodice koji se mogu lako rešiti.
  • Sanjati dvoglavu zmiju - veliko materijalno bogatstvo, Ova sredstva koristite za ulaganje a ne u zabavu, jer biste mogli zapasti u materijalne teškoće.
  • Bežati od zmije u snu - pokušavate pobeći od stvarnih problema i svakodnevnog života. Dobro razmislite, nekad je potrebno i rizikovati.
    Šta znači sanjati zmiju?
    • Zmije gmižu po sobi - nadolazeće promene u ličnom životu. Nemojte se ustručavati da se upoznate sa ljudima na ulici, u javnom prevozu ili supermarketu. Moguće je da će neko nepoznat postati ljubav vašeg života.
    • Sanjati da vas davi zmija - obratite pažnju na zdravlje. Ako vas već neko vreme nešto boli a niste posetili lekara zbog nemarnosti. sad je pravo vreme da se prijavite na pregled.

    Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
    Lep pozdrav :)
    alhemija snova


    13 коментара:

    1. Sanjala sam mnogo malih i malo vecih zmija (ali ne puno velikih) kako beze nizbrdo niz neku sumu u kojoj je kisa padala pa prestala! Bezale su po jos vlaznom tlu i samo je jedna zmija krenula ka meni poskakukujuci a cula sam da neko govori da svaki covek ima svoju zmiju! I nekako sam znala da nisu otrovne ali sam se ipak plasila samo te jedne

      ОдговориИзбриши
    2. Sanjala sam zmiju koja je prvo bila ziva, potom ispecena i koja u sebi ima puno malih zmija, i prijatelja nepoznatog koji mi nudi da ih to jedem a ja odbijam??

      ОдговориИзбриши
    3. Sanjao sam nekoliko velikih zmija i jednu koja je krenula da davi ove ostale koje su me napadale. San je bio neprijatan. Inače se plašim zmija.

      ОдговориИзбриши
    4. Анониман8. јул 2016. 10:25

      Sanjala sam da je moj suprug doneo kući veliku, debelu, crnu zmiju u akvarijumu i da je rekao da će biti kod nas. To me je uplašilo iako je zmija bila zatvorena, zamolila sam ga da je iznese iz kuće, a on je pokušavao da nadje prostor gde bi je smestio. Nervirala sam se što je zmija još u kući i bojala sam se da ne izadje iz akvarijuma. Probudio me je strah vezan za tu zmiju.

      ОдговориИзбриши
    5. Sanjam da dolazim do drveta i vidim zelenu zmiju na njemu, malo je agresivna, jer zna da nešto želim od nje. Zmija nije otrovnica, već liči na pitona, na zelenu bou konstruktora. Na kraju je spretno hvatam rukom za vrat i prinosim je meni, zagledam je i studiram iz bliza.

      ОдговориИзбриши
    6. Sanjala sam kako stojim u red sa nekim ljudima i jedna zmija kao da bira koga ce da ujede i mene je zaobisla

      ОдговориИзбриши
    7. Ne secam se celog sna ,mislim da su me zmije jurile,secam se jedne,koja je cinimi se bila zeleno zute boje ,iza mene stajala ja verovatno bezala,i okrenuvsi se videla nju...

      ОдговориИзбриши
    8. Sanjala sam kako se sa bratom nalazim u kuci u kojoj je nekoliko belih tigrova i nekoliko velikih zmija. Tigrova se nisam bojala ali kad sam ugledala velike zute Boe odmah sam povikala bratu "Bezimo" i naglo se probudila iz sna.

      ОдговориИзбриши
    9. Sanjala san, ne prvi put, kako me velika debela zmija juri, ide ispod zemlje i sve cini da me nadje, ceo grad unisti, a ja bezim, al me nije na kraju uhvatila, prekunit mi je san. Sta ovo znaci?

      ОдговориИзбриши
    10. Neka osoba me vozi na nekom motoru biciklu k kroz neki uzak prolaz koji se odjednom pretvorio u dvoriste na dred istog je bila staza kojom smo isli na levoj strani 2 zmije sklupcane, na desnoj jedna i na putu jos jedna svaka sklupcana. Prosli smo ih i ja sam osetila neopisiv strah da bi se posle sekund vratili unazad opet prosli pored zmija al ovaj put mi se ta sa staze unela u lice i rece nesto..
      hvala unapred
      pozdrav

      ОдговориИзбриши