Ознаке

понедељак, 9. фебруар 2015.

Sanjati smrt


  • Sanjati sopstvenu smrt - u stvarnom životu pripremaju se velike promene, novi početak, nove navike i uopšte, novi način razmišljanja, preselenje, promena radnog mesta i sl. Ovaj san produžava život i ojačava fizičko i mentalno zdravlje. San znači da će svi poduhvati u životu uopšte krenuti na bolje.
  • Sanjali ste smrt majke i budite se prestravljeni. Nema potrebe ni za panikom ni za brigom. Ovaj san obećava izvanredan uspeh u poslovanju, razvoj karijere i materijalnu udobnost. Sve će vam ići naruku i stvari će se same slagati tako da vam omoguće uspeh.
  • Smrt oca - ako ste sanjali očevu smrt, to je upozorenje da povedete računa o poslovima i preispitate način poslovanja. Ako nešto ne ide, najbolje bi bilo okušati se u nekim novim stvarima.
    Šta znači sanjati smrt?
  • Sanjati smrt brata ili sestre - uskoro stiže veliki novčani dobitak. San takođe znači i veliku sreću uopšte.
  • Preživeti u snu kliničku smrt - ima veze sa odnosima u porodici. Moguće je da vam članovi porodice uskraćuju neke informacije,  Verovatno iz dobre namere.
  • Sanjati smrt bake ili dede sanjate onda kad vam je potrebna pomoć i savet.Najbolje bi bilo da porazgovarate sa osobama koje vas razumeju i u koje imate poverenja.
  • Snovi o smrti su naročito teški, pogotovo ako sanjate smrt sina ili kćeri. Ovaj san se tumači kao nagoveštaj neplaniranog trošenja novca i raznih neplaniranih izdataka.
    Šta znači sanjati smrt?
  • Sanjati svoje dete u kovčegu - nepotrebna tuga i zabrinutost, bezrazložan osećaj teskobe. Malo se opustite, prošetajte sa prijateljima, pronađite neku zabavu. Odvojite vreme za sebe kako biste mogli raditi neke stvari koje volite ili da se prosto odmorite i ne radite ništa. Možete pročitati i neku lepu knjigu.
  • Sanjati smrt momka - znači da se u životu plašite da ćete ga izgubiti. Može se tumačiti i kao razočarenje u ljubavnim vezama.
    Šta znači sanjati smrt?
  • Sanjati smrt bivšeg momka - znači da je između vas sve gotovo, simbolično se odbacuju stare navike koje odavno nemaju veze sa ljubavlju.
  • Ako ste sanjali mrtve kolege - moguće je da ćete uskoro napredovati na društvenoj lestvici. Sve vam ide od ruke i najbolji ste u tome što radite. Ne brinite o tome da će vas nešto sprečiti u ostvarenju, stvari će se odigrati onako kako bi se odigrale i da nije bilo ovog sna, možda još i bolje.
Резултат слика за death
Šta znači sanjati smrt?
  • San u kojem ste videli smrt, svoju ili tuđu, sve je osim prijatan. Ljudi često sanjaju "staricu sa kosom i kapuljačom" a san izaziva nespokojstvo i mnogobrojne, raznovrsne strahove. No, u najvećem broju slučajeva objašnjenja sna su daleko od lošeg. Tumačenje zavisi od konteksta i detalja.
  • Sanjati vlastitu smrt - pred vama je nova životna etapa. Sanovnik ukazuje na drastične, kardinalne promene. Moguće je da ćete promeniti posao ali moguće i potpuno promeniti oblast delovanja i sferu interesovanja. Promenićete mesto stanovanja, možda državu, a moguće je i da ćete započeti stvaranje vlastite porodice.
Резултат слика за death
Šta znači sanjati smrt?
  • Preživeti kliničku smrt u snu - izgleda da već neko vreme živite u neznanju koje se tiče odnosa unutar porodice. Iz nekog razloga kriju od vas informacije koje vas se itekako tiču. Verovatno je u pitanju preterivanje u zaštitničkom ponašanju.
  • Sanjati smrt bližnjih - probudili ste se izbezumljeni od sna o smrti vlastite majke ili oca. Nema razloga za prestrašenost. Upravo suprotno. Danas će vam sve ići naruku i jasno ćete videti kako se stvari dešavaju upravo onako kako je jedino moguće ostvarenje vaših namera. Većinom se ostvaruju poslovni planovi.

Za približnije tumačenje možete u komentarima opisati sličan san.
Lep pozdrav :)
alhemija snova


Нема коментара:

Постави коментар