Ознаке

уторак, 10. фебруар 2015.

Sanjati đavola, videti đavola u snu


  • Đavo u ljudskom obliku - loš san ako ga usni mlada devojka. Ako vas đavo mami da krenete s njim, a vi mu ne možete odoleti, pripazite da ne budete žrtva nasilja.
  • Ako sanjate da ste vi đavo - razmislite o svojim postupcima. Ako imate problema sa alkoholom, drogom ili drugim porocima, moguće su posledice nepromišljenih postupaka.
  • Sanjati da je đavo neko poznat ili vama blizak - pridajete previše pažnje onome što misli i govori okolina. Više verujte sami sebi.
  • Đavo vam u snu predlaže sporazum ili pokazuje svoje moći i sposobnosti - predstoje vam teški trenuci u privatnom životu, rastanak, svađa, razvod. San vas upozorava da obratite više pažnje na okolinu i događaje koji vas okružuju.
    Šta znači sanjati đavola?
    • Gledati u snu đavola u oči koje gore ili izgledaju kao vatra u mraku - loš znak, nečije zle namere će stvoriti velike probleme vama ili vašim bližnjima.
    • Sanjati đavola koji je lep i dobro obučen, privlačan i zove vas da mu se pridružite - preti vam opasnost od poroka. i to ne vašom krivicom već zbog lošeg uticaja i zlih namera nekoga za koga verujete da vam je prijatelj.
    • Boriti se s đavolom u snu - ako ima oblik nekog vama poznatog, a vi ga morate ubiti - znači da ćete biti u prilici da nekome spasite život. To ne mora biti ista osoba koju ste sanjali. Ako se udata žena bori s đavolom, treba se čuvati stranca koji se vrzma oko kuće ili dolazi u goste.
    • Sanjati sterivanje đavola iz nepoznate osobe - u životu vam se spremaju neobični događaji na granici realnosti, Nema razloga za brigu, štite vas više sile.
      Šta znači sanjati đavola?
    • Pobediti đavola u snu - rešićete se bede koja vam već dugo ne da mira. Očekujte još ovakvih čudnih znakova i krenite hrabro, rešenje problema je na vidiku.
    • Sanjati opsednutost đavolom - prilika za dobar poslovni uspeh i veliku zaradu. Dobro bi bilo da čak odigrate neku igru na sreću.
      Šta znači sanjati đavola?
    • Polni odnos s đavolom, ljubiti se s đavolom - loš san vezan za ljubavne odnose. Neko vas vara ili se sprema da vas prevari. Takođe je moguće da vam neko laska i podilazi. Poklonite poverenje samo onima koji to zaslužuju.
    • Pričati sa đavolom u snu - ako čujete glas đavola i izvršavate njegove naredbe, to je upozorenje da ne donosite prenagljene odluke, Prvo dobro razmislite.
    • Šta znači sanjati đavola?
      Sanjati dogovor sa đavolom
      - u pitanju je vaš poslovni uspeh, Ako radite nepošteno ili niste dobri prema kolegama. vrlo brzo će uslediti propast o koju će se drugi okoristiti.

    Za približnije tumačenje u komentarima možete opisati neki sličan san.
    Lep pozdrav :)
    alhemija snova


    1 коментар:

    1. Dobro vece sanjala sam kao da zivim u nekoj velikoj zgradi i u jednu sobu zivim s muzem a u drugoj moja majka.... ja ko da sam osetila da ima djavola u moju sobu i kazem da moram da ga isteram i rec bas sam rekla bog je veliki.... i uzela sam metlu i pocela da ga bijem i da ga isterujem on je bio kao malo musko dete tu i go je bio.... onda je otisao na prozor i s eskio se i bacio se sa prozora.... dali mi moze neko reci sta to znaci jer ovo prvi put sanjam veliki pozdrav

      ОдговориИзбриши